A halálról szól a The Sims 4 következő kiegészítője

Link másolása
Természetesen a játékra jellemző bohókás, komolytalan módon, sok új tartalommal és érdekességgel a rajongók számára. A kiegészítő már előrendelhető, és még a hónapban megjelenik.

Egy olyan témával foglalkozik a The Sims 4 új kiegészítője, ami mindig aktuális, viszont az őszi hónapokban kifejezetten az: a halállal. Na, nem kell semmi komorra gondolni, hisz ez mégis csak a The Sims 4, a sorozat egyik védjegye pedig mindig is az volt, hogy emberkéink meghalhatnak, ráadásul kifejezetten idétlen módokon.

Erre építkezik a Life & Death kiegészítő számos új játékmeneti elemmel. Kapásból újdonság, hogy halott karaktereink "játékban maradhatnak" szellemként, tovább ápolhatják kapcsolataikat, de akár még fel is csíphetnek valakit. Persze, ha rémisztő kopogó szellemek akarunk lenni, csak tessék! Új várost is kapunk Ravenwood képében, valamint két karrierutat: lehetünk temetkezési vállalkozók, akik a virrasztás megszervezését és a sírásást intézik, de ha jobban érdekel minket az "alapanyag" előállítása, akkor elmehetünk Kaszásnak is.

A karaktereink immár négy különböző módon is gyászolhatnak majd, és új módokat is kapnak a halottak megfelelő elbúcsúztatásához is, már amennyiben azok nem térnek vissza szellemekként. A Life & Death 2024. október 31-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de aki 2024. december 31-ig megveszi a kiegészítőt, az számos játékon belüli egyedi tárgyat és berendezést kap ajándékba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...