Hasbro társasok érkeznek a Fortnite-ba

Link másolása
A Lego után a Hasbro is csatlakozik a Fortnite világához, a Murder Mystery: Clue már hozzáférhető, későb pedig a Guess Who? és a Connect Four is elérhetőek lesznek.

A Fortnite újabb izgalmas frissítéseket kap – ezúttal a Hasbro jóvoltából –, a LEGO módja múlt hónapban kapott egy combosabb kiegészítőt, de a klasszikus battle royale része is folyamatos tartalom utánpótlással van ellátva, mindig van valami event ami színesíti és változatossá teszi a lövöldözést/építkezést. A társasjátékairól ismert játékgyártó cég most három klasszikusát hozza el a játékosoknak, az UEFN-el (Unreal Editor for Fortnite) készült első mód már elérhetővé vált, ami nem más, mint a Murder Mystery: Clue.

A Fortnite-ba átültetett Clue egy többfordulós nyomozást foglál magába, amit nagyjából egy Among Us-ként kell elképzelni, a játék sajátosságait figyelembe véve viszont teljesen más környezetben és módon. Még ebben a hónapban érkezik a találgatós Guess Who? is, decemberbe pedig a nálunk többnyire amőbaként ismert Connect Four zárja majd a sort.

A következő két társas megérkezéséig is lesz mit csinálni, a holnapi nap folyamán indul az 5. fejezet 4. szezonja, ahol az augusztusban elkezdett Dr. Doom-os cselekmény bonyolódik még tovább.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...