Fortnite - Doctor Doom lesz a következő szezon főgonosza

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Eddig is szoros kapcsolatot ápolt az Epic Games és a Disney, de most még jobban elmélyítik az együttműködést, hiszen egy egész szezont húztak fel a Marvelre és annak legújabb (legalábbis a filmesuniverzumot tekintve) gonosztevőjére, Doomra.

A D23 expó keretein belül nemcsak animációsfilmeket és Star Wars-sorozatok jelentettek be, de felfedték azt is, hogy a következő Fortnite szezon teljes mértékben a Marvel karaktereire építkezik majd. A Fortnite x Marvel: Absolute Doom címet viselő szezon augusztus 16-án veszi kezdetét és olyan karaktereket szerezhetünk majd meg benne, mint Doctor Doom vagy Gwenpool.

Az Epic bejelentette azt is, hogy az eddigi trendekkel szembe menve a Battle Pass lejárta után is megvásárolhatók lesznek azon digitális jóságok, melyeket a Battle Pass során tudnánk kioldani. Elméletileg a szezonbérlet lejárta után még 18 vagy több hónapig lesz erre lehetőségünk.

A szezonbérlet mellett még új X-Men kinézetek is érkeztek a játékba a nemrég debütált X-Men '97-sorozat alapján.

1.
1.
hedzsooo
Doom mar volt 1x anno, uncsitesoval toltam is kicsit akkortajt. ^^ Johet ismet, letoltom majd mar ezt a frissitest hozza. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...