Bejelentették az új Incredibles-filmet, illetve új Toy Story is érkezik

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Gyerek- és fiatalkorunk meghatározó darabjai folytatódnak - jelentették be az idei D23 expón. Sajnos csak az egyikhez érkezett trailer, viszont pontos premierdátum egyikhez sem.

A D23 expón bejelentették, hogy folytatják a Hihetetlen család történetét egy harmadik résszel. A filmsorozat idén ünnepli 20. évfordulóját és a kezdetekkor a rendező, Brad Bird – aki visszatér a Pixarhoz a film kedvéért – egy ódaként tekintett rá, melyet olyan zsánerfilmekhez intézett, mint a Fantasztikus négyes vagy épp a James Bond-filmek.

Pete Docter – a Pixar egyik elhíresült alkotója – jelentette be a hírt, ezt X-en láthatjuk is, azonban semmi mást nem árult el, így premierdátumról nem álmodozzunk egyelőre, és biztos, hogy az első kedvcsináló is odébb van még.

A Hihetetlen család előtt bejelentésre került a legújabb Toy Story-rész is, az ötödik. A filmsorozat jövőre fogja ünnepelni 30. évfordulóját és a Toy Story 1 volt az első olyan teljesen CGI-animált film, melyet a Pixar mozikba küldött. Andrew Stalton - Pixar-veterán - fogja rendezni az ötödik részt, és valamikor 2026-ban számíthatunk arra, hogy mozikban is visszaköszön az alkotás.

Az expón részt vevők egy művészetiképet is láthattak (fentebb mellékelve), melyen Bonnie a takaró alatt egy tabletet használ, természetesen a játékok pedig megrökönyödve figyelik őt. Ez előrevetíti, hogy a legújabb probléma forrása ezúttal a technológia lesz.

1.
1.
Ooorky
Mennyi rókabőrt tudnak még lehúzni?
Hol van már az amikor minden Pixar film egyedi volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...