The Last of Us-részek is megkapták a PS5 Pro támogatást

Link másolása
Joel, Ellie és Abby kalandjaihoz is elérhető a hamarosan megjelenő erősebb PlayStation konzolos támogatás, ami egy ingyenes patch formájában már telepíthető.

Természetesen a Sony egyik ékköve se maradhat ki az erősebb konzol adta előnyökből, és így az első rész a PS3-tól kezdve a 5. konzolon kap egyedi támogatást. A készítő Naughty Dog oldalán megtekinthetőek a patch információk mind a Part I és Part II-val kapcsolatban. Mindkét software frissítés elérhető és telepíthető, már csak a hardware-t kell megvárni.

Az információk alapján mindkét játék ugyanazon kiegészítéseket kapja a PS5 Pro-val kapcsolatban, ami egy új renderelési módot takar, kihasználva a PlayStation Spectral Super Resolution technológiát. A Pro felbontás 1440p jelent, amit a PSSR skáláz fel 4K-ra, a képfrissítés 60 fps-t céloz meg. A korábban is létező Fidelity opció paraméterei nem változtak, de az erősebb hardvert erejét használva jobb teljesítményt és magasabb képfrissítést tud felmutatni.

A Digital Foundry-nál pár napja le is tesztelték a The Last of Us Part II-t a novemberben érkező PlayStation 5 Pro konzollal, az ő véleményüket a videóban hallgathatjátok meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...