Star Wars: Skeleton Crew - megérkezett az első trailer

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy messzi-messzi galaxisban, december elején érkezik a legújabb Star Wars-sorozat egyből egy duplarészes premierrel. Az alkotás egyik kulcsszereplője, Jude Law úgy nyilatkozott a sorozatról, hogy egy időtlen kalandsztorit kapunk majd.

A D23 expón a rajzfilmek mellett természetesen elmaradhatatlan volt a Star Wars-tartalom is, így kaphattuk meg a Star Wars: Skeleton Crew első előzetesét, melyről az egyik kulcsszereplő, Jude Law is beszélt a rendezvényen.

Szerinte egy időtlen kalandsztorit kapunk majd, melyet olyan alkotások inspiráltak, mint a Kincsvadászok vagy épp az E.T., a földönkívüli. Elmondása alapján azért is imádja ezt a kalandot, mert a gyerekek perspektívájából van elmesélve és sose lehet tudni, hogy kiben bízhatnak a fiatalok és kiben nem.

Még 2022-ben jelentették be a sorozatot, azóta most kaptuk meg az első kedvcsinálót belőle. Jude Law mellett feltűnik még Ravi Cabot-Conyers, Ryan Kiera Armstrong, Kyriana Kratter, Robert Timothy Smith, Tunde Adebimpe, Kerry Condon, és Nick Frost is.

Az első évad 8 epizódból fog állni, premierkor, december 3-án már egyből az első két részt megnézhetjük majd a Disney+ felületén.

6.
6.
silkgoat
Na latom itt csak en vagyok eleg oreg, hoigy imadjam a Kincsvadaszokat vagy Lost Boys-t. Meg mindig gyermeki orommel tudom ezeket vegignezni, igy nekem ez is tetszik. Lehet tul oreg vagyok ... :D
5.
5.
Zisten
Értem én, hogy Lucas a StarWarst gyerekeknek készítette... , de ez így előzetes alapján, nagyon túltolták gyerekesbe. Ez nagyon kisgyerekes matiné film.
A másik, hogy látványon lenne mit dolgozni, mert az előzetes elejének olyan alacsony költságvetésű fan film hatása van. A gyerekek színészi játéka is nagyon nulla. Mint egy reklámfilmbe, ahol ez nem lényeg.

Ennek ellenére még lehet jó. Meg van benne a lehetőség, mert szeretjük, ha a "gyerekek mentik meg a világot". A gond csak az, hogy ehhez kellene egy jó sztori, ami mostanába nincs. Mondjuk érdekes, hogy elveszett Jedi templomról beszélnek. Hm... nagyon eltévedhettek, ha azt pont gyerekek találják meg. Majd meglátjuk milyen lesz. Talán decemberig sikerül érdekessé tenni.
4.
4.
habo
Oké hogy Disney de ennyire gyerekesre csinálni....
Lehetne nagy boss sorozatokat csinálni...erre itt van ez.
3.
3.
Scat
Hű baszki. Ezek után már holtbiztos, hogy az Andor valami rendszerhiba lehetett csak, mert ennyire következetesen idiótaságokat gyártani véletlenül már nem lehet.
2.
2.
Extol
1.
1.
Ooorky
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...