A Diablo IV is kihasználja majd a PlayStation 5 Prót

Link másolása
Ezzel a Blizzard játéka lesz az első Microsoft cím, ami első fecskeként hivatalosan is megkapja az erősebb konzol teljesítményének kiaknázására utaló plecsnit.

A PlayStation 5 Pro hivatalos bejelentését követően szépen, lassan elkezdtek szállingózni azok a címek, amelyek képesek lesznek kiaknázni a többlet teljesítményt. A belsős címek mellett olyan játékok is megkapják majd a "PS5 Pro Enhanced" címkét, mint a Dragon's Dogma 2 vagy az Alan Wake 2.

Az tudtuk, hogy a Microsoft nem száll bele ebbe a fegyverkezési versenybe, de a kérdés attól még adott volt: mi lesz az általuk birtokolt játékokkal? Vajon azok is jobban fognak futni a konkurencia erősebb masináján? Rod Fergusson posztja alapján legalább egy játék már biztosan, méghozzá a Diablo IV, amiért a producer nagyon büszke a csapata munkájára. A Blizzard játéka lesz az első microsoftos játék, kérdés persze, hogy mely címek kapják meg a továbbiakban a "PS5 Pro Enhanced" jelölést.

Amikor a Diablo IV megjelent, az Activision Blizzard felvásárlása még egy folyamatban lévő ügy volt, és maga a játék is egyértelműen multiplatform címnek készült. Ezzel együtt is érdekes kérdés, hogy a jövőben várható PlayStation 5 portok közül melyek kapják majd meg az erősebb konzolhoz szükséges patch-et.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...