Az új Sonic-játékok továbbra is támogatják majd a régebbi konzolokat

Link másolása
Ugyan az újabb és minden eddiginél erősebb gépek nyújtotta lehetőségekkel igyekeznek élni a fejlesztők, szeretnék, ha minél szélesebb közönségnek maradna elérhető a kék sündisznó aktuális kalandja.

Az IGN készített interjút a Monster Hunter Wilds fejlesztőivel és a Sonic Teammel is a frissen bejelentett PlayStation 5 Pro kapcsán. Bár mindkét csapat lelkesedését fejezte ki az erősebb konzol miatt, a távlati tervek kapcsán azonban már érezhető különbségeket mutattak. A Monster Hunter Wilds fejlesztői számára ugyanis egyáltalán nem volt opció az előző generáció, pusztán a játék grafikai igényei miatt.

Ezzel szemben a Sonic Team producere, Takashi Iizuka úgy nyilatkozott, hogy ugyan a franchise lehetőségeit az új hardver fogja tudni igazán kiaknázni, nem szeretnék az út szélén hagyni az előző generáció konzoljait sem, hisz a céljuk az, hogy minél több ember számára legyen elérhető Sonic aktuális kalandja.

A hónap második felében érkezik a Sonic X Shadow Generations, ami a jelenlegi generáció mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megjelenik, Iizuka szavai alapján pedig biztosra vehető, hogy ezt a modellt fogják követni a franchise új címei addig, amíg az előző generáció képes megfelelően futtatni azokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...