Konzolokra tart a Songs of Conquest

Link másolása
Még az idén megjelenik a Sony és a Microsoft masináira, jövő nyáron pedig telefonokra. A fejlesztők egy újabb platformot is teaseltek, nagyon valószínű, hogy az következő Nintendo-konzol lesz az.

A nyáron jelent meg két évnyi korai hozzáférés után a Heros of Might & Magic 3 szellemi örököse, a Songs of Conquest, és a műfaj rajongóinak egy fantasztikus élményt kínáló, tartalomtól roskadozó játék lett belőle, bár nem árt felkötni a gatyát hozzá, mivel igen hamar igen meredek lesz a nehézségi görbe.

Ezzel együtt is a PC-s játékosok számára egy pompás csemege a Songs of Conquest, és bár az ilyen stílusú játékok itt érzik magukat igazán otthon, nem meglepő módon a játék még a télen megjelenik Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is az új fizetős Vanir DLC-vel együtt, ami egy új frakciót hoz majd több hőssel és új egységekkel együtt. Ezt követően a nyáron tervezik kiadni a játék Android és iOS verzióját is, jövő télen pedig egy újabb fizetős DLC érkezik, és a jelek szerint egy újabb platformmegjelenéssel együtt.

Hogy a kikockázott platform micsoda? A legvalószínűbb, hogy a Nintendo Switch, vagy inkább annak utódja, hisz mi másért lenne kitakarva, illetve már nincs több olyan komolyabb platform, amit addigra nem fedett volna le a játék, most szeptemberben például megjelent macOS-re is. Az idén érkező Vanir DLC saját trailert is kapott:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...