Előző generációs gépekre tart a Goat Simulator 3

Link másolása
A kétéves játék eddig csak jelen generációs masinákon volt játszható, viszont most októberben megjelenik végre PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Switch-re még a nyáron megjelent.

Érdekes trendet követ a Coffee Stain csapata, mivel ők is becsatlakoznak azok közé a stúdiók közé, akiknek játékai eredetileg csak a jelen generáció gépeire érkeztek, majd pedig később adták ki az előző generációs konzolokra azokat. A 2022-es második rész, a Goat Simulator 3 is rálép erre az ösvényre, ráadásul igen csak hamar.

A stúdió friss bejelentése szerint ugyanis már október 24-én elérhető a PlayStation 4 és Xbox One verzió, minden ingyenes tartalommal, amit a játék 2022-es megjelenése óta kiadtak. A Multiverse of Nonsense DLC is elérhető lesz mint külön megvásárolandó tartalom. A hír mellé egy stílusos minitrailer is tartozik:

Ugyan számítani lehetett erre a lépésre a Switch-port nyári megjelenése után, mégis meglepő, hogy sorra adják ki a játékokat a több mint 10 éves konzolokra. Legutóbb a Star Wars Jedi: Survivor kapta meg a prev-gen kezelést, a Sonic Team pedig leszögezte, hogy nem szeretnék még elengedni az előző konzolgenerációt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...