Szeptemberben Xbox One-ra és PS4-re is befut a Star Wars Jedi: Survivor

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Jó hír azok számára, akik még a korábbi konzolgenerációval várták a Star Wars Jedi: Survivor érkezését. Kal Cestis második nagy kalandja egy hónap múlva az Xbox és PlayStation kiöregedő képeire is megérkezik.

Habár a megjelenésekor a Star Wars Jedi: Survivor még Xbox Series X/S-en, PlayStation 5-ön és PC-n is komoly optimalizációs problémákkal küzdött, a Respawn Entertainment csapata az elmúlt bő egy év alatt rengeteg finomítást végzett a motorháztető alatt. Ennek a munkának hamarosan beérik a gyümölcse, szeptember 17-én ugyanis Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik a nagy sikernek örvendő akció-kalandjáték.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan milyen kompromisszumokkal érkezik az előző generációs kiadás, de az egészen biztos, hogy 4K-s felbontásra vagy 60 fps-es sebességre nem érdemes számítanunk a közel 11 éves gépeken. Jó hír viszont, hogy bizonyos mértékben a PC-s tábor is hasznot húzhat majd az optimalizációs vívmányokból - az előző generációs konzolos kiadással párhuzamosan érkezik majd egy PC-s frissítés is, amely a kevésbé erős számítógépeken is zökkenőmentesebbé teheti majd a játékot.

További jó hír, hogy pár extra apróságra is szert tehetnek azok, akik előrendelik a PS4-es vagy Xbox One-os kiadást. Így szerezhető meg a Hermit Cosmetic Set, a Hermit Lightsaber Set és a Combustion Blaster Set - az utóbbi két kozmetikai csomagot az Obi-Wan sorozat ihlette.

1.
1.
cyberstaker
Most vittem ki PS5 ön, és performance módban is elég sokszor droppolt :D Arról nem is beszélve, hogy az egész játék egy nagy bug. Inkább azt javítanák ki, mielőtt mindenre átportolják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...