Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed - gameplay trailer érkezett

Link másolása
Sokak kedvence a 4 mutáns teknős kalandjai, ami októberben új fejezetet kap egy akciójáték formájában. Az friss bemutató rövid betekintést nyújt, hogy mire számíthatunk.

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a közkedvelt teknőcöket, akik védelmezik New York város lakóit, a rájuk leselkedő ellenségektől. A történeteket feldolgozták már képregényben, rajzfilmen, filmen és természetesem játékok formájában is. Idén jelenik meg a következő kaland, ami a tavalyi év Mutáns káosz című film folytatásának tekinthető. Nem mellékesen Michelangelo, Leonardo, Raffello és Donatello 40. évfordulójukat ünneplik.

Hogy felcsigázza az érdeklődést a kiadó, Outright Games, egy új videóval kedveskedett, amiben részleteket láthatunk a játékmenetből. A művészeti stílus tehát ugyanaz, mint a 2023-as moziban használt, ami eltér a hagyományos ábrázolástól, de az IMDB pontszámai alapján vevő volt rá a közönség.

A videót April kommentálja végig, mintha egy hírről számolna be a médiában, fókuszálva a játék főbb elemeire. Lesznek teljesen új ellenfél mutánsok, a filmért is felelős Woodrow White által tervezve, kevert 2D-3D látványvilág, a 4 teknős mind különböző harci stílussal rendelkezik. A küldetéseket egyedül vagy 2 fő helyi co-op módban is teljesíthetjük.

A kiadó hivatalos oldala szerint a játék október 18-án jelenik meg PC-re, Xbox One, Series S/X, Playstation 4/5 és Nintendo Switch  konzolokra, bár érdekesség, hogy a Steam-adatlapon egyelőre csak október szerepel.

1.
1.
Yanez
Baromi hangulatos beat'em up cuccnak néz ki, főleg gondolom coop-ban! Nem sűrű mostanság a minőségi darab e zsánerben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...