Ébresztőórát dob piacra a Nintendo

Link másolása
A Nintendo legújabb 2025-re bejelentett hardvere egyelőre nem a Switch 2 lesz, helyette egy pofás kis ébresztőórát kapunk, ami a kedvenc nintendós melódiáinkkal ráz majd ki az ágyból, és az alvásminőséget is figyeli.

Ébredj kedvenc Nintendo játékod hangjára, kövesd nyomon mennyit mocorogsz az éjszaka során, vagy aludj el nyugtató hangokra a Nintendo új okos ébresztőórájának segítségével, ami csak limitált ideig lesz előrendelhető a Switch Online tagoknak. Az óra nem csak a brand miatt lesz borsos árcédulával ellátva, mozgásérzékelővel is felszerelik, aminek köszönhetően feljegyzi alvási szokásainkat, és interaktív hangokat ereget majd az ébredezés alatt is, ráadásul nem kell fizikailag kontaktálni vele hogy elhallgasson.

5 cím kap helyet gyárilag a ketyerén – Super Mario Odyssey, The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild, Pikmin 4, Splatoon 3, and Ring Fit Adventure –, amiket kiválasztva 7 féle téma lesz elérhető, a kétféle ébresztőfunkció során pedig ezek valamelyike fog lágyan, vagy egyre vadabbul keltegetni. A zenék mellett a játékokra jellemző hangeffektek a testünk mozgására adnak majd ki plusz hangokat, mint például a Mario érmecsörgése, vagy a Splatoon tintafröcskölése, ha pedig teljesen felkeltünk, jöhet az ünnepélyes dicshimnusz. Az 5 alap mellé letölthető lesz a Mario Kart 8 Deluxe és az Animal Crossing: New Horizons témája is, idővel pedig még többet terveznek hozzáadni a meglévőkhöz.

Az itt látható trailerrel ellentétben az UK előzetes vége nem specifikálja, hogy milyen régiókban lesz kapható a termék, de csak Nintendo Switch Online tagoknak lesz elérhető, az előrendelést pedig 2025 január közepéig kell leadni a 100 dolláros gamer ébresztőért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...