A Nintendo egy új online szolgáltatást tesztel

Link másolása
Mától jövő keddig nyitott a jelentkezés a Nintendo teszt lehetőségére, ami egy online Switch szolgáltatáshoz kötődik, egyelőre többet nem árult el a cég. Magyarországról sajnos nem fogadnak el nevezést.

A Nintendoval kapcsolatban általában a siker szót szokták emlegetni, legújabb játékuk, The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is igen szép eredményeket ér el. A konzolok terén is kitüntetett helyen szerepelnek, bár nyers erőben nem kelnek versenyre a Sony és Microsoft gépekkel, de eladásokban, játék felhozatal terén a legegyedibb kínálat az övék. Nem véletlenül övezi nagy figyelem a Switch 2-vel kapcsolatos híreket és várják sokan a bejelentést, paramétereket.

Emelett a Nintendo egy új szolgáltatást is tesztelésre bocsát, ami regisztrációhoz kötött. A hivatalos oldalon megtalálhatóak a jelentkezéshez szükséges feltételek és teendők. Sajnos Magyarországot nem tüntették fel azon országok listáján, ahonnan elfogadják a nevezéseket, így most ebből kimaradnak a magyar nintendósok. A teszttel kapcsolatban nem sok részletet közölt a japán cég, az biztos hogy a Switch Online-hoz kötődő új alkalmazás tesztelése fog zajlani október végétől.

A tesztelésre azok jelentkezhetnek, akik tegnapi nappal bezárólag rendelkeztek a Nintendo Switch Online + Expansion Pack  előfizetéssel, elmúltak 18 évesek, Spanyolország, Egyesült Államok, Japán, Franciaország, Németország, Olaszország területén élnek és október 10-e és 15-e között leadják a nevezésüket. Bár résztvenni hazánkból nem lehet, de a tesztelés részleteire érdemes odafigyelni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...