Bejelentésre került a Hawthorn

Link másolása
Bejelentették új játékukat a Bethesda, a BioWare és a Naughty Dog volt fejlesztői. A Hawthorn című mesés hangulatú alkotásban antropomorf állatokat irányítva kell felfedezni a Viktoriánus kori Európát.

Igazán elbűvölő játékot jelentett be a NEARstudios, érkezik a Hawthorn. A Bethesda, a BioWare és a Naughty Dog volt munkatársai által készített sandbox kaland egy mesés hangulatú, a Viktoriánus kori Európát idéző világban játszódik, amit antropomorf állatok népesítenek be. A bejelentés mellé egy ízelítő is érkezett, amin jobban szemügyre lehet venni a játékmenetet, ezt lentebb meg is lehet tekinteni.

Ez alapján a játékosnak egy általa választott állatot irányítva kell felfedezni, barkácsolni, építeni és mezőgazdasági munkát végezni, miközben interakcióba lép a többi lakóval. A különféle madarak segítségével pedig még utazni is lehet. Ráadásul ha szeretnénk, akár barátainkat is meghívhatjuk, ugyanis a játékot kooperatív módban is lehet játszani, hogy még szórakoztatóbb legyen a kalandozás.

Ezen kívül sajnos több infónk még nincs a projektről, így a megjelenési dátumot sem ismerjük, akinek viszont elnyerte a tetszését, az Steamen felveheti a kívánságlistájára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...