Megjelenési dátumot kapott a Tetris Forever

Link másolása
A Tetris 40 évét próbálja összefoglalni az új játék, amely tizenötnél is több különböző játékmóddal a nosztalgiára építve csalogatja a játékosokat. Most már azt is tudjuk, mikor érkezik.

Aligha akad játékos, de akár ember se, aki ne ismerné a Tetrist, ne játszott volna valamilyen formában a játékkal, amely már 40 éve bemutatkozott. Az Atari és a Digital Eclypse gondozásában érkezik egy összefoglaló kiadás, amely az elmúlt évtizedekben megjelent módok közül több, mint 15-öt tartalmaz, felújított látvánnyal, már amennyire egy Tetris-játéknál ez megoldható.

A játék egy új pályát is tartalmaz, Tetris Time Warp néven, amelyben akár 4-en együtt játszva lehetünk részesei egy újfajta élménynek, valamint néhány olyan mód is bekerült, amely eddig nem volt elérhető Japánon kívül. Akik szeretnének betekinteni a kulisszák mögé, azok számára érdekes lehet az 1 órás dokumentumfilm, ami a Tetris atyjának, Alexey Pajitnov és a The Tetris Company alapítójának, Henk Roger barátságáról és együttműködéséről szól.

A Teris Forever a Gamerant információi szerint november 12-én fog megjelenni, és ugyanezen dátum szerepel a Steam-adatlapon is. A játék PlayStation 4/5-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...