Warhammer 40,000: Space Marine II - ezt hozza az első nagy frissítés

  • Írta: szlav
  • 15 órája
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan megérkezik a Warhammer 40,000: Space Marine II nagy tartalmi frissítése, amely csak az első lesz a sok közül. Lássuk, hogy milyen újdonságra számíthatnak a Császár hívei!

Nagyszerű sikert aratott a Space Marine II, mind az egyjátékos kampánya, mind pedig a többjátékos módjai szempontjából, a Saber Interactive csapata pedig nem győzi megköszönni a játékosok lelkes támogatását. De mivel is köszönhetné meg ezt legjobban egy fejlesztőcsapat, mint újabb és újabb tartalmakkal? Nos, nem kell már sokat várnunk arra, hogy megkezdődjön a második szezon, vele pedig megérkezzenek a várva várt újdonságok.

A lenti videóból megtudhattuk, hogy ismét visszatérünk majd Kadaku tiranidáktól hemzsegő bolygójára, hiszen a legújabb PvE Operation során le kell számolnunk az idegenek kolosszális biotitánjával. Mindezt megtehetjük majd Lethal nehézségi szinten is, illetve magunkkal vihetjük az új Neo-Volkite pisztolyt. A bevetéseinken új ellenféltípusokkal is találkozhatunk majd (a tiranidák és a káosz oldalán is), akik pedig a deluxe kiadásokat vásárolták, az új kozmetikai opciók mellett különleges Dark Angels szetteket is kapnak.

Ahogy említettük, mindez csak a kezdet. A novemberben várható második szezon után is rengeteg újdonságra számíthatunk majd, legyenek azok játékmódok, PvE küldetések, PvP arénák és még sorolhatnánk. Mit szóltok, hosszú távon is kitartotok majd a Space Marine II mellett?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...