HWSW: A csúcstelefonok árszintjét közelítheti az új Vision Pro

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Hardver
Link másolása
Nyílt titok, hogy az Apple javában dolgozik a következő Vision Pro AR/VR szemüvegén, mely a pletykák szerint olcsóbb lesz, ugyanakkor még így sem annyira olcsó, hogy tömegtermékké váljon - írja a HWSW.

Jövő év elején, egy évvel az eredeti modell bemutatóját követően a boltokba kerülhet az Apple második Vision Pro headsetje, mely a pletykák szerint lényegesen olcsóbb lesz, mint az első generációs modell. 

Mark Gurman, a Bloomberg mindig jól értesült szakújságírója szerint az új modell 2000 dollárba (napi árfolyamon körülbelül 735 ezer forint) fog kerülni, ezzel már egész közel kerül a legjobban felszerelt csúcskategóriás okostelefonok árszintjéhez.

Az új Vision Pro a kedvezőbb árcéduláért cserébe azonban bizonyos területeken kompromisszumra kényszeríti majd a potenciális vásárlókat. Így Gurman szerint a headsetbe nem kerül be az Apple M2 processzora, helyette jó eséllyel az iPhone-okban is megtalálható A-szériás rendszerprocesszort kapja meg az eszköz, melyet kevésbé prémium anyaghasználat is jellemezhet majd.

Az eredeti modellben meglévő funkciók kigyomlálása kapcsán a szakértő csak az Eyesightet említi, mellyel a viselő szemét az eszköz képes kivetíteni a frontkijelzőre, így - legalábbis elvileg - a viselő úgy is képes szemkontaktust fenntartani másokkal, hogy a Vision Pro a fején van.

Az Apple AR/VR headsete továbbra is inkább egyfajta kísérlet az Apple részéről - további részletek a HWSW-n.

1.
1.
Lorthirash
ennek az a baj csak akkor lesz értelme ha pl használható vele virtual desktop vagy hasonló megoldás, ellenkező esetben ha csak apple eszközökkel tudod használni akkor ez elég réteg termék lesz sajnos.
Sőt tovább megyek az lenne igazén jó ha így steames játékokkal is mehetne a dolog.

most ahogy elnézem ez így lehetséges még a meta dolgai is futnak rajta ez így már érdekes lehet.

https://www.youtube.com/watch?v=jANi9h1UNm4
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...