Hétfőtől előrendelhető az Analogue modernizált "N64"-e

Link másolása
Az Analogue egy éve jelentette be legújabb konzolja fejlesztését, ami kompatibilis lesz az összes N64 kazettával, a jövőhéttől előrendelhető masina 4k-ban futtatja majd a klasszikusokat.

Az Analogue 3D konzolja nem csak az összes N64 kazettával lesz kompatibilis, de minden hivatalos kiegészítőt is rádughatunk majd az elegáns gépre, aki pedig megszokta már a modern kor vezetéknélküliségét, az a 8BitDo kollaborációnak köszönhetően mindössze $40 dollárért vásárolhat plusz kontrollert, amit használhat meglévő Nintendo Switch, PC és android készülékeihez is.

A cég előzőleg elkészítette már a hordozható Analogue Pocket masináját, ami a Game Boy, Game Boy Color és a Game Boy Advance kazikat játsza le, mindenzt pedig gyönyörű LCD kijelzővel teszi (Dokkolóval TV-re is köthető). A hamarosan megjelenő nagytesó ugyanazzal az FPGA (Field-programmable Gate Array) technológiával operál majd mint az Analogue Pocket, így tökéletesen autentikus élményt biztosít a különféle N64 címek futtatása során.

A 4K felbontásra képes gép fekete és fehér kivitelben lesz előrendelhető $250 dolláros árcédulával, ami helyi idő szerint október 21-én 17:00-kor indul, ha pedig az előző gépeik trendjeit követi, akkor nagyon hamar elfogynak majd az elérhető példányok, így jobb lesz sietni vele. A sikeresen megvásárolt Analogue 3D gépeket valamikor a 2025-ös év első negyedévében kezdik majd postázni, ami nincs is már annyira messze.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...