Januárban jön a Marvel's Spider-Man 2 PC-re

Link másolása
Hivatalosan is bejelentették, hogy a tavalyi first-party PlayStation 5 exkluzív játék követi az előző kettő Pókemberes kalandot, sőt konkrét megjelenési dátumot is kapott.

"Tudtuk, de nem sejtettük" - ahogy a vicc is mondja, de valóban ez lehet az ember első reakciója annak a hírnek a hallatán, hogy január 30-án PC-re is megjelenik a Marvel's Spider-Man 2. A Sony stratégiája egyértelműen azt az ívet követte az évek alatt, hogy minden exkluzív játékukat idővel kiadták PC-re is, rendszerint a teljes, DLC-csokorral bővített verziót, miután a konzolos eladások kifutották magukat.

A jelek szerint hasonló lehet a helyzet Peter és Miles közös játékával is, mivel kevesebb mint másfél évvel a megjelenés után már PC-n is játszhatunk majd vele (nagyjából hasonló időt futott a Final Fantasy XVI is, igaz, az nem egy belső fejlesztésű játék volt). Hogy pontosan milyen PC-s feature-re számíthatunk majd a port kapcsán, egyelőre nem ismert, de mivel ezt is a Nixxies csapata készíti, nincs okunk az aggodalomra.

A hivatalos PlayStation Blogon olvasható poszt alapján PC-n is elérhető lesz a sima és a Digital Deluxe kiadás is, ugyanazokkal az tartalmakkal, mint konzolon, valamint mindkét verzióhoz elérhetők lesznek a megjelenés óta kiadott tartalmi frissítések. Ezzel együtt az Insomniac csapata megerősítette, hogy valóban a "kész" játékot kapják meg a PC-sek is, mivel nem terveznek kiadni a játékhoz történeti DLC-ket. Nem kizárt, hogy a csapat már javában a Marvel's Wolverine-nen dolgozik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...