Mobilra tart a Carrion

Link másolása
A dolog hangulatát megragadó játék a zsebünkbe költözik, ráadásul még ebben a hónapban. Pontos dátumot ugyan nem jelentettek be, de az App Store-ban már megvan a megjelenés napja.

A horror műfaj egyik legmeghatározóbb válfaja a kozmikus horror, és ugyan sokaknak H. P. Lovecraft munkássága ugrik be elsőnek, John Carpenter A dolog című filmje legalább annyira jelentős, a popkultúrára legalábbis ugyanakkora, ha nem nagyobb hatást fejtett ki, mint a múltszázad eleji író.

Elsőre a Carrion is a film tundrakabátjából bújt ki, de egy igen jelentős csavarral: itt mi vagyunk a szörny. Célunk kiszabadulni és felfalni mindent és mindenkit, aki az utunkba kerül, hogy végül megszökhessünk. Az egyébként metroidvaniaként számon tartott játék négy éve jelent meg, azóta pedig már elérhető szinte minden platformon. Október végén pedig tovább bővül a kör.

Ugyanis már elérhető az előregisztráció a játék Android és iOS verziójához, így aki a telefonján, út közben szeretne tudósokat falni, hamarosan megteheti. Ugyan hivatalos dátumot nem adtak meg a készítők, az App Store adatai alapján október 31-én válik elérhetővé a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...