Évfordulós frissítést kap az Alan Wake II

Link másolása
Az érkező DLC mellett már holnaptól elérhető lesz egy ingyenes frissítéscsomag, ami számos új, életkönnyítő feature-t hoz majd a játékba, de új, platformspecifikus apróságok is belekerülnek.

Bár a játékosok és a kritikusok is imádták a tavalyi Alan Wake 2-t, többeknek volt kisebb-nagyobb gondja vele. Hiába egy éves címről van szó, a munka nem állt le a Remedy-nél, számos frissítést, javítást, funkciót készítettek a játék számára, és mivel a játék megjelenésének évfordulója körül adták volna ki ezeket, inkább csokorba szedték őket és egy csomagban teszik elérhetővé minden játékos számára.

A legfontosabb az olyan életkönnyítő változtatások listája, mint a quick time eventek automata teljesítése vagy a halhatatlanság, esetleg a gyors 180 fokos megfordulás. Ezekkel a változtatásokkal gyakorlatilag kikapcsolhatóvá váltak a játék túlélő horror mechanikái, így ha valaki csak a történetet szeretné átélni, és nem vágyik semmilyen kihívásra, a lehetőség immár adott lesz.

Végre az X-tengelyt is megfordíthatjuk, ha az jobban kézre esik nekünk, nem csak az Y-tengelyt. Platformspecifikus újdonságokat is hoz az update. A DualSense kontroller kapcsán az mozgásérzékelős célzás, a haptikus visszacsatolás pedig nemcsak a fegyverek, de az egyéb tárgyak esetében is működni fog.

1.
1.
memoryman
"halhatatlanság"
Zsír! Megvárom amíg teljesen rendberakják, aztán majd lecsapok rá valamikor. Controlban is azt szerettem, hogy ott is volt halhatatlanság meg egyéb könnyítések. Remedyben még nem csalódtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...