Dave the Diver - készülőben egy új DLC

Link másolása
Nincs is jobb, mint elmerülni egy jó játék történetében, a Dave the Diver esetében ez szó szerint is érthető, és a fejlesztőcsapat vezetőjének szavai alapján ismét visszatérhetünk majd a búvárkodáshoz egy új kiegészítőben.

Közel másfél éve, hogy hivatalosan is megjelent és mindenkit magával ragadott a nappal búvár, este a sushi-bárban felszolgáló Dave és barátainak története. Az azóta eltelt időben két kiegészítőt is kapott a játék, egyikben a Dredge karakterei tettek látogatást, a másikban pedig Godzilla.

Jaeho Hwang, az alkotás készítő-rendezője a VGC-nek adott interjújában mesélt a további tervekről. A fő elképzelése, hogy az alapkoncepciót bővítené ki, mert a kezdetekkor egy laza élményt szerettek volna kínálni, ezért nem akartak egy-egy karakter történetébe, érzelmeibe elmélyedni. Ezt a "hiányosságot" pótolnák a következő projektekben, amik nem csak Dave-re koncentrálna, de spinoffok formájában több szereplő is kaphatna egy önálló játékot, ahogy például Cobra történetét az Evil Factory, Hwang egy korábbi játéka már elmesélte.

A rendező elejtette, hogy a Mintrocket fejlesztői már dolgoznak egy új DLC a Dave the Diverhez, arról azonban nem osztott meg részleteket, hogy milyen tartalom várható majd, és mikorra várhatjuk a megjelenését.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...