Assassin’s Creed: Shadows - változik a gyűjtői kiadás tartalma

Link másolása
Már eddig is nehéz volt elképzelni, hogyan tud majd elfogadhatóan szerepelni a megjelenésekor a játék, de az Ubisoftnak sikerül még tovább rontani a helyzeten.

Nehéz időket él most az Ubisoft, nem jönnek be a nagy reményekkel kecsegtető alkotásai, még a Star Wars név sem tudta igazán vonzóvá varázsolni az Outlawst, és a jól bejáratott Assassin's Creed-széria is talán az eddigi legmélyebb gödrébe került. Volt már hasonló helyzetben a francia stúdió, gondoljunk csak a AC: Unity viharos megjelenésére, de onnan azért sikerült visszajönni a legutóbbi trilógia segítségével.

Most ismét rossz hírek érkeztek a Shadows-szal kapcsolatban, nem elég, hogy a megjelenést el kellett csúsztatniuk február 14-ig, de a már beígért csomagajánlatokat sem tudja megoldani az Ubisoft. Az Insider Gaming szúrta ki, hogy egy hivatalos Discord-beszélgetésben megerősítették, hogy a gyűjtői kiadást vásárlók mégsem kapják meg a játékot hamarabb, ahogy azt eredetileg a csomag leírásában szerepelt (eredetileg 5 nappal korábban hozzáfértek volna).

Úgy tűnik a szezonbérlet sem lesz elérhető (egy korábbi közleményben már említették, hogy elvetik ezt a modellt), így az is kimarad a legdrágább megvehető kiadásból, és fenntartja a jogot magának az Ubisoft, hogy az egyéb ajándékok (szobor, könyv) részleteit megváltoztassa. Apró vigasz, hogy így az árazás is csökken, nagyjából 229 dollárra (279 dollárról). Bár nem került szóba, de az arany kiadásban szintén hasonló változások várhatóak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...