November elején jelenik meg a Metal Slug Tactics

Link másolása
A 3 éve bejelentett rendhagyó Metal Slug megjelenéséről június elején érkezett még infó, most pedig végre szűkült az őszre megadott idő intervallum, a stratégiai RPG november elején érkezik

A Leikir Studio fejlesztésében, de az SNK közreműködésével készülhetett el a nagymúltú retró lövölde stratégiai műfajba átültetett epizódja, ami az eddigi videók tanulsága szerint teljes mértékben hozza majd a franchise-tól megszokott látványvilágot és színvonalat. A Metal Slug univerzum visszatérő főgonosza, Donald Morden ismét mozgolódásba kezdett, a múmiák, zombik és egyéb megszokott ellenfelek mellett az ő katonái is visszatérnek a színtérre.

A roguelite elemekkel megspékelt tatikai RPG-ben 100-nál is több gondosan összerakott térkép kap majd helyet, amiken 20 különböző küldetéstípussal találkozhatunk. A harcokba a szériából jól ismert 9 ikonikus szereplőből válogathatunk, akik között ott lesz a 3 legismertebb arc is Clark Still, Ralf Jones és Leona Heidern személyében.

A Metal Slug Tactics november 5-én érkezik PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re, a Steam-oldalán pedig már most kívánságlistára helyezhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...