Shadow Tactics: Aiko’s Choice - kiderült a konzolos premier dátuma

Link másolása
Hamarosan a konzolokra is megjelenik a népszerű taktikai játék standalone kiegészítője, és mind Xboxon, mind PlayStationön indulhat a lopakodás az Edo korabeli Japánban.

Népszerű és sikeres volt már a Shadow Tactics alapjátéka is és az Aiko's Choice kiegészítő is remek eredményeket tudhat magáénak, Steamen például 93%-os elégedettségi eredménnyel áll. Konzolokon eddig a kiegészítő nem volt elérhető, viszont a mai napon egy videó keretében a fejlesztő Mimimi Games megosztotta a hivatalos megjelenési dátumot.

Az "új" különálló rész újra az Edo korabeli Japánba viszi el a játékosokat, ahol ismét egy 5-fős csapatot irányítva lehet majd az ellenség erőket változatos módon ártalmatlanítani, vagy akár megölni. A futtatáshoz nem szükséges az alapjáték, de a készítők azt javasolják, hogy érdemes annak első néhány küldetését teljesíteni, hogy hozzászoktassuk magunkat a játékmenethez, már akinek erre szüksége van.

A Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko’s Choice-t napra pontosan a PC-s megjelenés után 3 évvel, december 6-án hozza a Mikulás Xbox Series X/S és PlayStation 5 konzolokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...