Tomb Raider: The Legend of Lara Croft - berendelték a 2. évadot

  • Írta: szlav
  • 14 órája
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy fest, kellően sikeres volt a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft ahhoz, hogy a Netflix máris berendelje a második évadot. Már egy beszédes képet is csatoltak a folytatáshoz.

Alig két hete érkezett meg a Netflix kínálatába a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, de már most úgy fest, hogy kifizetődő volt animációs sorozatot készíteni a legendás kalandor videojátékai mellé. Nézettségi számokat ugyan nem közölt a streamingszolgáltató, az azonban beszédes, hogy ma hivatalosan is bejelentették: érkezik a második évad!

Anélkül, hogy a Shadow of the Tomb Raider története után játszódó animációs sorozat részleteit lespoilereznénk, annyit elmondhatunk, hogy a széria záróepizódjai kellőképp megágyaztak az akkor még csak esetleges folytatásnak. A Netflix pedig nem titkolja, hogy a következő etapban Lara régi barátja, Sam Nishimura is komoly szerepet kap majd - legalábbis erre utal az általuk mellékelt kép, melyet mi is beszúrtunk. Sam eredeti szinkronhangját egyébként a The Boys-ból ismerős Karen Fukuhara kölcsönzi, ám nem rójuk fel, ha nem ismertétek fel, hiszen az Amazon szuperhősös sztorijában nos... nem túl sok beszélt szöveget kapott a színésznő.

No, de a Tomb Raider-sorozatra visszatérve: a második évad első rövid leírása szerint Lara és Sam együttes erővel erednek majd egy afrikai Orisha maszk nyomába, hiszen az ereklye sötét titkokat és erőt rejteget. Az ellenlábasuk pedig egy veszélyes, minden hájjal megkent milliárdos lesz, akit elcsábít a maszk különös ereje. Ez tehát az alapfelállás, így mi már csak azt szeretnénk megtudni, hogy mikor várható a következő epizódok megjelenése. Jó eséllyel erre még várnunk kell egy darabig.

5.
5.
silkgoat
#3: en mar tobbszor leestem a szekrol miatta (amiket ir, amiket kerdez). Lehet hogy nem a korral van am itt baj :D
4.
4.
Shadowclaw891
Látom ez a Lara is megkapta szükséges átalakítást hogy netflix pozitív legyen.
Attól függetlenül nem mondok semmit mert lehet hogy jó csak nekem Lara nem ilyenek maradt meg.
3.
3.
Kamukaze
#2: Jó, akkor ez már nem csak engem gondolkodtatott el. Azért aranyos :)
2.
2.
The Tarnished
Biztos arról is kapunk hamarosan egy nagyon-nagyon örülünk hírt. :) Megkérdezhetem, hány éves vagy?
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon örülök ennek a hírnek, de mi a helyzet a pletykált élőszereplős sorozattal? Bárcsak arról is jönne már valami hír!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...