Tales of Kenzera: Project Uso néven készülne a Surgent Studios új játéka

Link másolása
Persze, csak ha meglesz hozzá a szükséges támogatás. Az új játék is a stúdió alapító személyes élményeiből és tapasztalataiból származik, és bár az első játékkal egy világban játszódna, merőben eltérő műfajú lenne.

Azt már az első játék érkezése előtt tudni lehetett, hogy a Tales of Kenzera franchise-ként több játékot is magába foglal majd, eltérő történetekkel és játékmenettel is akár. Arra valószínűleg a Surgent Studiosnál sem készültek fel, hogy a debütálásuk annyira gyengére sikerül, hogy a nyári elbocsájtások után most a teljes fejlesztőcsapat munkáját fel kellett függeszteniük.

Pedig már tervben van a következő játék, sőt egy koncepciós képernyőkép is elérhető belőle. A Tales of Kenzera: Project Uso ugyan a Zau-val egy világban játszódik, ezt leszámítva a stúdió alapítójának, Abubakar Salimnak a személyes tapasztalatain kívül más közös nincs a két játékban. Amíg az első játék egy szülő elvesztéséről szól, addig a Project Uso a szülővé válásról. Hogy ehhez hogyan passzol, hogy a főszereplőnk egy android, akiben a holtak lelkei lakozhatnak, ám az utas ezúttal egy bajkeverő isten. Az egy test, két lélek persze adja az olyan helyzeteket, ahol a két karakter nem ért egyet valamiben, és kicsit RPG-s mechanikaként itt kell majd "gurítani", hogy kinek legyen igaza.

Hogy lesz-e bármi a játékból, egyelőre nehéz megmondani, mivel támogatók nélkül a Surgent Studios nem fog tudni visszatérni a munkához, és elnézve az első játék sikertelenségét, nem kizárt, hogy a másodikhoz már sokkal nehezebben találnak majd befektetőket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...