Felfüggesztette a munkát a Tales of Kenzera - Zau fejlesztője

Link másolása
A Surgent Studios teljes videójáték-divíziója leállt anyagi okokból. Egyelőre nem bocsájtanak el senkit, sőt terveik is vannak a ZAU-hoz és egy új projekthez is, viszont támogatókat keresnek.

Az utóbbi időszak kifejezetten nehéz volt a játékipar számára, még a nagyobb stúdiók és kiadók is drasztikus lépésekre kényszerültek, a kisebb csapatok pedig örülhettek, ha nem kellett végleg lehúzniuk a rolót. Úgy fest, hogy a Tales of Kenzera - Zau-t is elkészítő Surgent Studios is hasonló cipőben jár, mivel kénytelenek voltak beszüntetni a munkát a teljes videójáték-részlegükön.

A Abubakar Salim nevével fémjelzett csapat első játéka ugyan egészen jó kritikai fogadtatásban részesült, messze nem mondható átütő sikernek, ezért is kellett elbocsájtaniuk 12 embert a nyáron. A munka felfüggesztése azonban nem egyenlő azzal, hogy ne lennének terveik, épp ellenkezőleg. Zau történetéhez is terveznek hozzáadni pár dolgot, de ami ennél is izgalmasabb lehet, hogy el szeretnének kezdeni dolgozni egy új prototípuson.

Az új játék sötétebb, keményebb és véresebb lenne, mint a Tales of Kenzera - Zau, viszont megőrizné annak a játéknak a pörgős harcrendszerét és kulturális reprezentációját. Az egyetlen dolog, ami hiányzik a dologhoz, az egy támogató. A poszt meg is adja a stúdió elérhetőségeit bár több kommentelő is megjegyezte, hogy jó ötlet lenne egy Kickstarter indítása is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...