Új DLC-ket kapott az első Cities: Skyline

Link másolása
A dolog azért érdekes, mert elvileg tavaly májusban befejezték a játék tartalmainak fejlesztését, és csak alapvető támogatást biztosítottak 2023 végéig. A dolognak köze lehet a második részhez.

A Cities: Skyline egy igazán hiánypótló játék volt megjelenésekor, hisz a Simcity hagyta űrt igyekezett betömni, nem is sikertelenül. Ám minden nagy történet egyszer a végéhez ér, így a játék tavaly májusban megkapta utolsó nagy frissítését, és a Paradox bejelentette, hogy nem érkezik több DLC a játékhoz, de alapvető támogatást biztosítanak hozzá 2023 végéig. Aztán a második rész történt.

A Cities: Skyline 2 rajtja olyan mértékben volt katasztrofális, hogy a kiadó és a stúdió még mindig azon dolgozik, hogy visszahozzák azt nullára, el is halasztották a fizetős DLC-k megjelenését, hogy az alapvető funkciókra és működésre fókuszálhassanak. Majd pedig bejelentették, hogy három DLC-ből álló csomag érkezik az első részhez, sőt már meg is jelent a Mountain Village csomag.

A Paradox megjegyezte, hogy a DLC-k elkészítéséhez nem vontak el erőforrásokat a második rész fejlesztésétől, ugyanis azt a közösség egy tagja, Tomas13TO készítette. 45 új asset érkezik a békés hegyvidéki életet nyújtó DLC-vel, de megvásárolható a Map Pack 3 is, valamint az Alpine Tunes Radio is, ha egy kis hegyvidéki muzsikára vágynánk. A DLC-csomag már elérhető valamennyi platformon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...