Nyugatra is érkezik a RIKI 8bit Game Collection

Link másolása
November végétől nem csak a japán játékosok élvezhetik majd a két 8 bites retró játékot és a 3 chiptune zenei albumot tartalmazó kollekciót, ráadásul jövőre fizikai változatot is kap a pakk.

A Kira Kira Star Night! szürreális platformerében minél több csillag begyűjtése lesz a feladat, az Astro Ninja Man DX-ben pedig az égből záporozó veszedelmeket kell a klónjaink segítségével hatástalnítani. A két 8 bites alkotás a manga művész és illusztrátor RIKI keze által készült, a modern NES játékok a retró konzol határait feszegetik technikai megvalósításukkal. 

A 8BIT Music Power8BIT Music Power Final, és 8BIT Music Power Encore lemezeket tartalmazó kollekción összesen 44 szám több mint 2 órányi zenéje is helyet foglal a következő művészek jóvoltából: Omodaka (Soichi Terada), Masahiro Kajihara, Takeaki Kunimoto, Yuriko Keino, Saitone, Professor Sakamoto, Hiroaki Sano, Nobuyuki Shioda, Tappy, hally, and Keishi Yonao, IPPO (Ippo Yamada), Manabu Namiki, Yu Shimoda, ZUN, SEXY-SYNTHESIZER, Tappy, TECHNOuchi, TORIENA, Norio Nakagata, Junya Nakano, naruto, hally, Hige Driver, Motoaki Furukawa, Bun, Manami Matsumae, Takeshi Yokemura, Yasuhisa Watanabe,Takeshi Abo, Kenichi Arakawa, Hiroto Saitoh, Tomoya Tomita, Takuya Hanaoka,Yousuke Yasui.

A RIKI 8bit Game Collection digitálisan november 28-án jelenik majd meg Nintendo Switch-re, a lemezes változat pedig valamikor 2025 elején érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...