Silent Hill 5 - képek és trailer

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 18.
  • Hír
Link másolása
Vadi új képek, és egy rövid trailer is érkezett a Silent Hill ötödik részéből. Végre láthatunk szörnyeket, vért, és sötét padláson gondtalanul rajzolgató gyerekeket.
Vadi új képek, és egy rövid trailer is érkezett a Silent Hill ötödik részéből. Végre láthatunk szörnyeket, vért, és sötét padláson gondtalanul rajzolgató gyerekeket.


A mozgókép nem valami látványos - egy szokásos Silent Hill "kezdődjék a rettegés" jelenetet láthatunk benne, persze már nextgen külsővel. A screenshotok viszont nagyon jók lettek, van köztük őrült szexi ápolónós, kissrácot hátulról ijesztgetős, és vascsővel elverős pillanatkép is.

Ugrás a galériához

5.
5.
Suzy911
Sziasztok!Nem tudjátok hol lehetne beszerezni ezt a játékot?Már nagyon régota erre várok.......IMÁDOM!!!!!
3.
3.
gel00
Az a baj hogy már megint más keze alatt zajlanak a munkálatok, és naon húen másolják a klasszikus elemeket. De könyörgöm Adyt se lehet másolni! Márpedig, ami az első három részben volt az művészet! A négy is már kicsit eltávolodott, de annak legalább állat volt a sztorija!
2.
2.
gel00
Nem tom miért kell komersz irányba haladni a szilent hilnek. Nekem para kell és nem egy törz fejű, szexi ápolónő. Legyen sötét, minden ússzon vérben és bélben, és a szörnyek legyenek már annyira szörnyűek hogy rá se bírjon nézni az ember, mint eddig! Ne pedig azt lessem hogy vajon van-e bugyi a nővéreken ;)! Ja és a jó őreg zizis meg halálra effektelt kép hol marad, +nem kéne a film gyenge jeleneteit koppintani, mint szíréna, meg hogy pereg a rozsda....!Szal nekem NEM EZ KELL! sorry
1.
1.
MR. SOPRANO
Na igen!Ez ott lesz a toppon.És remélem hogy nem basszák el ezt is mint a négyet azzal,hogy kevés dolgot tárolhatunk magunknál.Az nagyon szar volt a negyedik részbe.Ja és a videó egy kicsit hasonlít a filmre mikor a csaj a mosdóba van.Tök ugyanolyan, csak a filmbe nem egy nővérke jön ki a wc-ből,hanem egy hátra kötözött lábú fószer.De mind1.Rohadtul várom!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...