Hírarchívum - 2011. július

Elérhető a Civilization World bétája

Ha semmiképpen nem tudsz létezni a facebookos Civilization nélkül, akkor egy remek ajánlattal szolgálhatunk a mai napon: mindenki számára elérhetővé vált a Civ World bétája, melyet egyenesen a népszerű közösségi oldalon próbálhatunk ki. Éljünk akár a diplomácia vagy a harc eszközével - mindenki jól fog járni.

Arkham City - bemutatkozik Robin is

Azt már tudjuk, hogy az Arkham Cityben a denevérember mellett Macskanőt és Robint is irányíthatjuk, ám míg az előbbiekből számos tetszetős médiaanyagot tálaltunk Nektek, Batman hű fegyverhordozójáról szinte semmit nem tudtunk. Ennek vége, egy concept art már felbukkant a neten Robinról.

The Secret World - videón a Savage Coast

Új gameplay jeleneteket tartalmazó kedvcsinálóval jelentkezett a Funcom a soron következő MMO-ja kapcsán. A bejárható világ, a Kingsmouth Savage Coast régióját mutatják be az alábbi képsorok. A játék végre olyan online birodalmat prezentál, ahol nem orkok és az elfek kapják a főszerepet.

Hivatalos a Sony Online Pass programja

Nem voltak alaptalanok a tegnapi híresztelések, miszerint Online Pass kódot találunk majd a szeptemberben megjelenő Resistance 3 dobozában. A japán gyártó hivatalosan is megerősítette, ha online játékra fáj a fogunk a jövőben, mindenképpen rendelkezünk kell vele. Viszlát használt játékok!

Perli a Square Enix a Deus Ex szivárogtatóit

A hírek szerint a Square Enix megtalálta azokat a személyeket, akik nemrégen kiszivárogtatták a Deus Ex: Human Revolution egy korai, előzetes, de már játszható változatát. Az anyag egyből ellepte a torrentoldalakat, a videómegosztók pedig hemzsegtek a gameplay felvételektől.

A Duke Nukem húzza vissza a Take-Two-t

Michael Pachter elemző a befektetőknek írt jelentésében arról számolt be, hogy a Duke Nukem Forever valószínűleg messze nem fogyott annyi példányban, mint korábban várták, ez pedig a játékot kiadó Take-Two eredményein is éreztetni fogja a hatását. Azért nagyon aggódni nem kell.

Online passt csapnának a Resistance 3 mellé?

Újabb pletyka, ezúttal Resistance-fronton: egy német videojátékos fórum szerint a Resistance 3 egyszer felhasználható online kulccsal érkezik, amelyet csak azokban az országokban lehetne aktiválni, ahonnan elérhető a PlayStation Store. A Sony hazai képviselete szerint pletyka az egész hír.

Fight Club különkiadás szombaton, Budapesten

A verekedős játékok megszállottjainak célszerű lesz hétvégén Budapest felé venni irányt, a belváros "joydobáló" szórakozóhelyén ugyanis óriási bulit rendeznek a műfaj tiszteletére. Lesznek versenyek, rádiós élőközvetítés és persze nagyon jó hangulat. Megennéd Scorpiont reggelire? Ott a helyed!

TES V: Skyrim - a kiollózott funkciókról

A fejlesztők elmondása szerint a Skyrimből kikerült funkciók ugyanabból az okból nem kerültek a repertoárba, amik már az Oblivionra is igazak voltak. A Morrowind talán túlságosan elengedte a játékosok kezét, mégis szükség van néhány megkötésre a tökéletes játékélményhez.

Final Fantasy ritmusjáték készül 3DS-re

A Square Enix jó iparos módjára az összes bőrt szeretné lehúzni a Final Fantasy frencsájzról, olykor még a legelképesztőbb designeri agymenéseknek is zöld utat adva. Igen, jól olvastátok: a JRPG-k császára ezúttal ritmusjátékként köszön vissza, a japánok talán kajálni fogják.