Hírarchívum - 2011. július

Korán jelentették be az Aliens: Colonial Marinest

Randy Pitchford a hivatalos PlayStation Magazine-nak bevallotta, hogy túl korán jelentették be az Aliens: Colonial Marinest, szinte még alig száradt meg a festék a szerződésen. Ez után pedig a játékosoknak igen sokat kellett várniuk az újabb infókra, ami nem tett jót a csapat megítélésének.

Uncharted 3 béta - repteres Team Deathmatch

Kedvezőek a visszhangok az Uncharted 3 bétatesztjével kapcsolatban, sokan már hivatalosan el is köszöntek a Call of Dutytól, mivel a Naughty Dog kellően izgalmas és tartalmas többjátékos porciót katonázott ki a játékosoknak. Ezúttal az Airstrip nevezetű pályáról kaptunk egy gameplay jelenetet.

Modern Warfare 3 - visszatér a Theater mód

Újabb részletek kerültek felszínre a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a hozzá kapcsolódó közösségi rendszer, az Elite kapcsán. A Sledgehammer és az Infinity Ward számos finomítást eszközöl a multiplayeren, de a Black Opsban debütált Theater mód is újra visszaköszön ősszel.

Megvan a Rise of Nightmares dátuma

A Sega tegnap hivatalosan is bejelentette kinectes túlélő-horrorjuk megjelenési időpontját, s ha hihetünk a híreszteléseknek, igazi kiforrott felnőtteknek szóló címmel gazdagodunk végre a Microsoft mozgásérzékelős szenzorjának kihasználásával. Horrorrajongóként a fél vesénket odaadnánk érte.

FIFA Manager 12 - az első részletek és képek

Egy futballcsapat üzemeltetése nemcsak a játékról szól, komoly üzleti és szervezőképesség kell hozzá, taktikai lehetőségek tárházát kell átnyálazni, és mindig az aktuális helyzetnek legmegfelelőbbet kell választani a szakembereknek. Idén is lesz FIFA Manager 12, íme a friss tudnivalók!

Supergay iOS-játék - az első meleg szuperhőssel

Belefáradtál már abba az általánosan elfogadott dilemmába, hogy a videojátékok markáns főhősei egytől-egyik heteroszexuálisak? Ha iPhone-od és/vagy iPaded van akkor érdemes egy pillantást vetned a Supergay című játékra, akinek főhőse a saját neméhez vonzódik. Megmenekült az emberiség!

Tízmillió felhasználó tolja a Minecraftot

Hatalmas tapsvihart érő mérföldkőhöz érkezett a Minecraft. Mindenki tudta, hogy rengetegen játszanak vele, de eddig nem igazán tudtunk, hogy mennyire népszerű is valójában. Már-már a World of Warcraft játékosainak számával vetekszik, ami szép teljesítmény egy maroknyi csapattól.

Arkham City - 12 perc Macskanő főszereplésével

Egy relatíve hosszú próba során megcsodálhatjuk Macskanő látványos kunsztjait a legfrissebb Batman: Arkham City videóban. A Warner tényleg nem mérte szűken a játékmeneti felvételt, a csajjal legalább akkora élvezet lesz nyomulni, mint a derék bőregérrel. A Rocksteady nem unatkozott két évig.

Xbox 360-ra is megjelenik a Crysis első része?

A Crysis 2 megjelenése után talán egyértelmű lenne, hogy a Crytek konzolokra is elhozza a világbüntető grafikával megáldott, PC-re 2007-ben megjelent elődöt is. Bár hivatalos bejelentésről még nincs szó, ám a koreai korhatár-besorolásért felelős cég már utalt az xboxos portra.

Vicces DeathSpank: The Baconing trailert kaptunk

Hamarosan folytatódik Ron Gilbert agymenése, a DeathSpank, igaz, a mester ezúttal nem vesz részt a humoros akció-szerepjáték munkálataiban. A szellemiség viszont megmaradt a The Baconing alcímre keresztelt új epizódban is. Egy papírmasé-karakterekből összerakott, hasfal-szaggató előzetessel gazdagodtunk.