Hírarchívum - 2014. július

Megjelent az Abyss Odyssey

Tegnap óta érhető el a Steamen és a PSN-en a Zeno Clash készítőinek új akció-kalandjátéka, az Abyss Odyssey. A szürreális hangulat itt is tetten érhető, de ettől eltekintve komplex harcrendszernek örülhetünk.

Minden, amit tudnod kell a Destiny bétájáról

Egy halom látnivaló futott be ma reggelre a Destinyről. A fejlesztők egy részletes videóban mutatják be a közelgő bétateszt sajátosságait, képeket láthatunk a PlayStation-exkluzív tartalmakról, de szó lesz a társalkalmazásról is.

The Long Dark - kétpercnyi bemutató

A Borderlands vizuális stílusára hasonlító indie túlélőszimulátor idén szeptemberben bővíti tovább a műfajban amúgy is igen gazdag Steam Early Accesst. Ebből láthatunk egy apró bevezető videót.

Gigantic bejelentés és videó

A Motiga által fejlesztett, Team Fortress 2 ihlette Gigantic forradalmasítani kívánja a MOBA műfaját, méghozzá hatalmas, a csapatokat segítő lényekkel, melyeket egymásnak uszíthatunk, hogy eldönthessük, ki a Jani a gáton.

Don't Starve: Reign of Giants - a PS4-es dátum

A Klei Entertainment Don't Starve névre hallgató túlélőjátékának első letölthető tartalma a jövő héten, egészen pontosan július 23-án válik elérhetővé a PlayStation 4-tulajdonosok számára.

Friss Super Smash Bros. trailer

A Nintendo új verekedős játéka 2011 óta van tervezőasztalon, és idén év végén meg is jelenik a Wii U és 3DS platformokra. Az új trailerben négy új karakter harcából láthatunk egy kis ízelítőt.

Szerintetek ki szerepel majd a FIFA 15 borítóján?

Az EA Sports felfedte a FIFA 15 borítóképét, így egyúttal az is kiderült, hogy kinek az arcával akarja majd eladni az új focijátékát. Különösebb meglepetésre persze nem kell számítani.

A Comic-Conon is beszélnek az új Mass Effectről

A BioWare is tart majd egy panelbeszélgetést a két hét múlva esedékes San Diego-i Comic-Conon, ráadásul az új Mass Effectről, illetve annak tervezéséről fognak beszélni a srácok.

Újabb konzolt készít az NVIDIA?

Bár az NVIDIA Shield úgy szerepelt, ahogy, állítólag a cég még mindig nem adta fel a konzolpiacot, és hamarosan előrukkol a saját androidos játékgépével. Egy elemző szerint a cuccnak nem lesz egyszerű dolga.

Stúdióalapítások egymás hegyén-hátán

Két új stúdió alapításáról számolhatunk be, az egyiket a Battlefield-sorozat néhai dizájnere vezeti, a másik Call of Duty-veteránokból állt fel. Utóbbi egyébként VR-kompatibilis címen dolgozik.