Hírarchívum - 2014. július

iOS-en is elrajtolt az Ingress

Tegnap óta iPhone-nal és iPaddel is játszható a Google kiterjesztett valóságban játszódó MMO-ja, az Ingress. Egy ingyenes appot kell mindössze letöltened, és indulhat is a virtuális háború!

Launch traileren a Battlefield 4: Dragon's Teeth

A Premium-tagok mától kezdve tölthetik le a Battlefield 4 legújabb és egyben utolsó előtti kiegészítőjét. Ennek apropóján egy launch trailer is érkezett a csomaghoz, csekkoljátok!

Konzolokra is jöhet az Elite: Dangerous

A Frontier Developments vezetője, David Braben szerint az közösségi finanszírozásból készülő Elite: Dangerous a PC-s és Maces megjelenés után Xbox One-on és PlayStation 4-en is tiszteletét teheti. Persze nem rögtön.

Assassin's Creed: Unity - forradalmi trailer

Napra pontosan 225 éve volt a nagy francia forradalom, ennek örömére a Ubisoft vadonatúj gameplay előzetest adott ki az ugyanebben a korszakban játszódó Assassin's Creed: Unityről. Vér és felvilágosodás a Bastille napján.

Visszatérhet a Crash Bandicoot és a Spyro

Néhány klasszikus PlayStation-cím újra visszatérhet a Sony elnöke szerint. A Crash Bandicoot és a Spyro mögött még mindig hatalmas rajongóbázis van, annak ellenére, hogy a fanok nagy része az évek során már felnőtt.

Blogajánló: Álarcosbál az igazi éneddel

Meglepően sok blog született a múlt héten, talán a fel-felbukkanó rossz idő miatt döntöttetek többen úgy, hogy inkább blogírással ütitek el az időt. Nézzük, milyen írások kerültek be az eheti blogajánlóba!

Teljes játékká alakíthatjuk a demókat Xbox One-on

A címben szereplő fícsört már az Xbox 360 is tudta, ám a Microsoft új konzolján csak most élesedett ez a funkció. Ha megtetszik valamilyen arcade játék demója, fizetés után teljes verzióvá alakíthatjuk, anélkül, hogy újra letöltenénk.

Forza Horizon 2 - verseny egy gőzmozdonnyal

A fura cím esetünkben szó szerint értendő, valóban versenyezhetünk egy gőzmozdony ellen a Forza Horizon 2-ben. A recept egyszerű: hamarabb kell célba érnünk, mint a derék lokomotív. Nézzük meg közelebbről!

Profi játékosokat támogatna egy pornóoldal

A felnőtt filmek megosztására szakosodott YouPorn szponzorként beszállna az e-sportba. Az oldal üzemeltetői komolyan elgondolkoztak azon, hogy profi DotA 2-, Hearthstone- vagy League of Legends-játékosokat támogatnának.

Brit toplista: újra a csúcson a Watch Dogs

A megjelenés után sokáig vezette a brit toplistát a Watch Dogs, és kis szünet után újra az élre ugrott. A Battlefield 4 visszakerült a legjobb tízbe, ezen kívül pedig csak kisebb helycserék történtek.