Teljes játékká alakíthatjuk a demókat Xbox One-on

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 14.
  • Hír
Link másolása
A címben szereplő fícsört már az Xbox 360 is tudta, ám a Microsoft új konzolján csak most élesedett ez a funkció. Ha megtetszik valamilyen arcade játék demója, fizetés után teljes verzióvá alakíthatjuk, anélkül, hogy újra letöltenénk.

Hasonlóan az elődjéhez, immáron Xbox One-on is kipróbálhatjuk az Xbox Live Arcade-játékokat egy rövid próba erejéig, majd ha megtetszik a demó, fizetés után unlockolhatjuk a teljes verziót, anélkül, hogy újra letöltenénk.

Természetesen a fejlesztők döntik el, hogy játékaikból engedélyeznek-e ilyen rövid próbalehetőséget. Az indie csapatok számára különösen előnyös lehet ez a kezdeményezés, amely már évek óta remekül működik Xbox 360-on. A demót letöltve lényegében a játék teljes klienséhez hozzájutunk, ám kezdetben majdnem minden zárva lesz előttünk. Ha a vásárlás mellett döntünk, egy rövid aktiválás után máris megkapjuk a teljes tartalmat, így nem kell újra letöltenünk az adott produktumot.

Az ID@Xbox fejese, Chris Charla az Eurogamernek elmondta, hogy jelenleg több száz indie cím készül a platformra, rengeteg várható idén is, de egészen 2016-ig el leszünk látva kisebb játékokkal.

13.
13.
DON GONDOCS
#12: +1 csak megéri majd XO-t venni. Főleg ha lesz valami jó játék rá.
12.
12.
Edy92
Gyerekek ez ugye tudjátok mit jelent? Hamrabb lesz majd warez. :D én örülök.
10.
10.
NoRush
De mégis mit alakítsunk ha még játék sincs..? Uramisten... :D
9.
9.
Juha
Én azt hittem ez már régen megy: kifizeted a játékot, és utána fizetsz a teljesért, ha tetszik (csak eddig DLC-nek hívták)...
8.
8.
Yanez
Peldaul Psvita-n is mar reg megvan ez a feature. Jo dolog, ha van eleg tarhely.
7.
7.
Mufika
Remélem itt legalább megoldják hogy ne tudd fizetés nélkül játszani a TELJES játékot.
6.
6.
strike19
#4: Az új generációs konzolokon a legtöbb játékkal lehet játszani letöltés közben.Úgy hogy ha nem rossz a neted csak kb:2-3 Gb kell csaklerántani utána már játszhatsz közbe tölti lefele.Nem minden játék támogatja ezt a funkciót!
5.
5.
strike19
Ebbe nincs nagy újdonság,Most nem azért írom ,hogy az MS-t fikázzam.De a PS3-mon rengeteg játék demo amiben szerepel a trial szó ugyan erről szól.
A játékot leszeded játszhatsz vele 1 órát ,utána el kell dönteni megveszed vagy sem.
4.
4.
belaman
köszönöm, hogy tízből kilencszer feleslegesen fogják foglalni a sávszélességem.
40 gigánál lesz a legjobb, mikor letöltöm, aztán 10 perc után rájövök, hogy mehet a kukába. (tudom, 40 giga nem indie game)
1.
1.
Bence1001
Mert 2016 után mi történik? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...