Hírarchívum - 2023. április

Teljesen átalakult a DOTA 2 térképe

A 7.33-as, New Frontiers néven futó frissítés mintegy 40 százalékkal tette nagyobbá a DOTA 2 jól ismert pályáját. A változtatások alapjaiban változtathatják meg a MOBA játékmenetét.

CliffyB elvesztette a LawBreakers jogait, de nem adja fel a küzdelmet

Egy rövid pillanatra úgy tűnt, hogy újjáéledhet Cliff Bleszinski idejekorán kivégzett játéka, a LawBreakers. Sajnos az ügy nem oldható meg egyetlen csettintéssel, a játéktervező azonban nem adja fel ilyen hamar a dolgot.

Megjelent a Stray Blade, lássuk az utolsó kedvcsinálót!

Acrea völgye nem ereszti azokat a kalandorokat, akik beteszik a lábukat az elátkozott földre. Itt az idő, hogy mi is megküzdjünk a szabadságunkért: ha szükséges, akkor tűzzel, vassal és mágiával.

Hatalmas ingyenes frissítést kap a V Rising

Vardoran vámpírjai hamarosan a technológia félelmetes új korszakába lépnek. Májusban érkezik a V Rising nagy, ingyenes bővítménye, a Secrets of Gloomrot. Lássuk az előzetesét!

Diablo IV - így pusztít a druida

Állati alakot öltve vagy a természet pusztító erejét megzabolázva lép a porondra a Diablo IV druidája. Lássuk a kasztöt bemutató rövid kedvcsinálót!

Egymillióan vetették rá magukat az XDefiant bétájára

Hiába sújtották szerveroldali gondok az XDefiant zárt bétatesztjét, az érdeklődők nagy vehemenciával vetették rá magukat a korai próbalehetőségre. A free-to-play lövölde több mint egymillió játékost vonzott.

A Ready at Dawn csapatát is érintette a Meta leépítése

A The Order: 1886 és a Lone Echo fejlesztőjét is súlyosan érintette a Meta legutóbbi elbocsátás-hulláma. Az egyik alkalmazott szerint a stúdió egyharmadának mondtak fel, beleértve a vezetőt is.

Nyáron további négy Ubisoft-játék érkezik a Steamre

A francia kiadó nem erőlteti tovább játékainál a Uplay- és az Epic Games Store-exkluzivitást, idén nyáron további négy cím költözik a Valve alkalmazásboltjába, így még több játékost szólíthatnak meg.

Még egy kis The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, jöhet?

A Nintendo Japan YouTube-csatornájára felkerült egy rövid bemutató videó, amely néhány családbarátabb játékot mutat be. Ilyen a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is, így néhány új jelenetnek örülhetünk.

Hetvenmillió játékosnál jár a The Sims 4

Az EA közleménye szerint a The Sims 4 frencsájzrekordot döntött: már több mint 70 millió játékost ért el az életszimulátor. Kilenc évvel a premier után még mindig hatalmas rajongótábora van, és nincs megállás!