Hírarchívum - 2023. április

Nézzük, április végén milyen címek csatlakoznak az Xbox Game Pass listájához!

A Microsoft nyilvánosságra hozta az Xbox Game Pass konzolra, PC-re és Xbox Cloud Gamingre szánt címek legújabb hullámát. Íme, a lista!

Újabb videójáték készül Agatha Christie regényeiből

A világ egyik leghíresebb krimi írónője újabb videójátékhoz adott nagyszerű alapot, érkezik a Hercule Poirot: The First Case folytatása.

A Netflix a Halo veterán fejlesztőjével lép be az AAA-játékok piacára

A Netflix Gamesnél kötött ki Joseph Staten, az első három Halo-játék írója és a Halo Infinite kreatív igazgatója. Az úriember egy vadiúj, multiplatformos AAA-játékot fejleszt a streamingszolgáltató égisze alatt.

Egy halom új nehézségi szintet kap a Valheim

Az Iron Gate Studios keményen dolgozik azon, hogy a Valheim mindenki számára tökéletes élményt nyújtson. A vikinges túlélő-sandboxot hamarosan hat különböző nehézségi fokon indíthatjuk majd el.

Brit toplista: jót tett a Mario-játékoknak a The Super Mario Bros. Movie

Látványosan megdobta a Mario-játékok eladásait a mozikban iszonyatosat taroló Super Mario Bros.: A film. Az élről azonban így sem sikerült kirobbantani az egyik rendszeres favoritot.

Monster Hunter Now - szeptemberben indul a vadászat

Rendhagyó játékkal bővül a Monster Hunter-széria! A Capcom és a Niantic bemutatta a Monster Hunter Now című geolokációs mobiljátékot.

Elkészült a Diablo IV

Már semmi nem állhat a Diablo IV megjelenésének az útjába. Elkészült, majd aranylemezre nyomtatták a pokoli széria negyedik részét, mi pedig már számoljuk a napokat a megjelenésig.

Bemutatkozott a Harry Potter: Quidditch Champions

Nektek is hiányzott a Hogwarts Legacyból a kviddics? Még szerencse, hogy hamarosan érkezik a Harry Potter: Quidditch Champions, ami az online térbe viszi a varázslók és boszorkányok kedvenc sportját.

Eddig még nem látott Pokémon érkezik a Scarlet & Violet videójátékba!

Japánban már elindult az új Pokémon-sorozat, amiben máris felbukkant egy új cukiság. A Pokémon Company biztosította a rajongókat, hogy hamarosan a Scarlet & Violet videójátékban is feltűnik majd.

Megkezdődött a Knuckles-sorozat forgatása

A tévésorozatnak már megvan a szereplőgárdája, és Londonban már meg is kezdték a forgatást.