Hírarchívum - 2023. április

Kitolhatják az XDefiant zárt bétájának végét

A Ubisoft nem teheti ki a vitrinbe, amit az XDefiant zárt bétatesztjével művelt: gyakorlatilag borzalmas teljesítményt nyújtottak a szerverek, éppen ezért a próba nagy eséllyel mégsem ér véget holnap.

Négy Sega Mega Drive-játékkal bővült a Nintendo Switch Online

A mai napon négy klasszikus Sega Mega Drive-cim landolt a Nintendo előfizetéses szolgáltatásában, pontosabban a drágább Expansion Packra beruházók számára. Van itt Street Fighter 2 is!

Diablo IV - a barbár is beköszön

Újabb karakterbemutató előzetessel várhatjuk a Diablo IV érkezését. Ezúttal Sanctuary legkeményebb harcosa, a barbár mutatja meg, hogy miféle fából faragták.

A vártnál korábban érkezik a Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed

Már csupán napokat kell várnunk arra, hogy megérkezzen a Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass utolsó nagy sztoribővítménye. Lássuk, milyen lesz a Future Redeemed!

Remnant 2 - a kutya az ember legjobb barátja

Egy újabb karakter-archetípust mutat be a Remnant 2 legfrissebb előzetese. A Handler a hűséges négylábú társával az oldalán lép a csatatérre.

Egy teljes hétig ingyen játszható a Call of Duty: Modern Warfare II

Ha eddig még nem tettétek, akkor most érdemes kipróbálnotok a Call of Duty: Modern Warfare II multiját. Az újoncok egy teljes héten át nyúzhatják a lövöldét, de a veteránok sem maradnak üres kézzel.

Launch traileren a The Mageseeker: A League of Legends Story

Újabb nagy kalanddal bővül a League of Legends univerzuma. A The Mageseeker a láncait leverő forradalmár, Sylas történetét meséli el. A játék végre megjelent, lássuk az utolsó kedvcsinálót!

Élő közvetítést kapnak a héten a The Division-játékok

Csütörtökön Division Day néven tart élő műsort a Ubisoft. A streamben szó előkerül majd a The Division 2, a The Division: Heartland és a The Division: Resurgence is.

2024-ben érkezik a látványos és félelmetes Bye Sweet Carole

A Bye Sweet Carole egy gyönyörű, horror videójáték, amiben Carole különös eltűnése után kell nyomoznia a játékosnak.

Felhőtlen szórakozás a Park Beyond legújabb gameplay előzetesében!

A Park Beyond egy nagyszerű lehetőség, hogy megépítsd álmaid vidámparkját: ebből az előzetesből az is kiderül, hogyan!