Hírarchívum - 2023. április

Egy újabb évet csúszik a Suicide Squad: Kill the Justice League

Idén májusra vártuk, de majdnem egy teljes évet csúszik a Suicide Squad: Kill the Justice League. Úgy tűnik, a legutóbbi előzetest követő negatív visszajelzéseket tisztán és világosan hallották a játék készítői is.

Bemutatkozott a Ride 5

Idén nyáron újabb felvonással tér vissza a Milestone egyik legsikeresebb versenyjátéka. A Ride 5 káprázatos látvánnyal és egy tartalmasnak ígérkező karriermóddal várja az adrenalinfüggő motorosokat.

Káprázatos bemutatót kapott a Final Fantasy XVI

Mintegy 25 percen keresztül követhettük a Final Fantasy XVI tömény játékmenetét. Sok izgalmas érdekességet megtudtunk a Square Enix szerepjátékáról, a látvány pedig egyenesen káprázatos volt.

Itt nézd vissza a Final Fantasy XVI State of Play adását!

A Sony Interactive Entertainment ma egy új State of Play élő közvetítést vetít majd le élőben a játékosoknak, aminek a középpontjában a Final Fantasy XVI áll.

Előzetesen a júliusban megjelenő Immortals of Aveum

Az EA Originals hamarosan megjelenő varázslatos videójátéka egy trailert és egy debütálási dátumot is a magáénak tudhat a mai nappal.

Már Xbox-konzolokon is elérhető a Ubisoft+

Az Xbox-konzolokon a Ubisoft+ Multi Access csomag részeként vásárolható meg a Ubisoft játék-előfizetési szolgáltatása.

Az Epic Games felfedte a legfrissebb ingyenes játékait!

Újabb ingyenes címekkel lepi meg a gamereket az Epic Games Store: ezúttal a Mordhau és a Second Extinction van terítéken.

Íme, a Zelda: Tears of the Kingdom utolsó előzetese!

A Nintendo ma élőben közvetítette a hamarosan megjelenő The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom harmadik, egyben utolsó trailerét.

Rengeteg játék búcsúzik májusban a PlayStation Plus előfizetőitől

Májusban több, mint 30 játék hagyja el a PlayStation Plus játékkatalógusát, így itt az utolsó lehetőség, hogy kipróbáld az eddig kimaradt címeket!

Egy hét múlva Street Fighter 6-bemutatót tart a Capcom

Vésse fel minden rajongó a naptárjába, hogy mához egy hétre a Capcom Street Fighter 6 Showcase-t rendez. A kiadó semmit nem biz a véletlenre, a legújabb látnivalók mellett igazán nagy bejelentéssel is készül.