Hírarchívum - 2023. április

Májusban érkezik a Gyűrűk Ura: Heroes of Middle-earth mobiljáték

2023. május 10-től az App Store és a Google Play áruházakból egyaránt letölthető lesz az új Gyűrűk Ura-videójáték

Elérhető a Wild Hearts ingyenes próbaverziója

Az Omega Force szörnyvadászós videójátéka ugyan februárban már megjelent, a vásárlásban bizonytalan játékosok ingyenesen kipróbálhatják a látványos címet!

A Star Wars: VI. epizód - A Jedi visszatér újra a mozikba kerül!

Az 1983-as A Jedi visszatér című mozifilm nosztalgikusan újból a mozikba látogat, hogy megünnepelje a negyvenedik évfordulóját.

Jack Black: Pedro Pascalnak szerepelnie kellene a Super Mario Bros. Movie 2-ben

A Bowser hangját kölcsönző Jack Black egy interjújában már azon elmélkedett, ha lesz egyáltalán folytatás, akkor ki lehetne benne a főgonosz és persze hogy ki kaphatná meg ezt a szerepet.

Joseph Staten elhagyja a Microsoftot

A Halo Infinite kreatív vezetője Twitteren értesítette a játékosokat, hogy otthagyja a franchise-t és magát a Microsoftot is.

Júliusban érkezhet az Immortals of Aveum?

Habár egyelőre még gameplayt sem láttunk belőle, egy nagyon megbízható szivárogtató szerint már idén júliusban a játékosok elé kerülhet az Ascendant Studios varázslós játéka.

Áttekintő előzetesen az Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp

A Nintendo Switchre remake-elt Advance Wars-játékok alig két héten belül megérkeznek. A fejlesztők egy kiadós előzetesben adnak eligazítást a leendő tábornokoknak.

Frissítve: Megkapta első előzetesét a Star Wars: Ahsoka

Látványos és ígéretes trailert tett közzé a Disney+ az augusztusban érkező sorozathoz. A The Acolyte is hallatott magáról a mai nap során, ez a sorozat jövőre esedékes.

Nem készül el az Alice: Asylum

Lassan már 12 éve várunk American McGee harmadik Alice-játékára, a játéktervező azonban a minap bejelentette: végleg kaszát kapott a trilógia hányattatott sorsú befejező felvonása.

Készülőben volt, de törölték a Call of Duty: Advanced Warfare 2-t

A Sledgehammer Games egykori kreatív igazgatója érdekes részleteket árult el a stúdió korábban törölt projektjeiről. Vietnámi háború, TPS mód és Advanced Warfare 2.