Hírarchívum - 2023. április

Véget ért a Joker 2 forgatása, friss képeken a főszereplők

Egyenesen a Joker: Folie à Deux rendezőjétől, Todd Phillipstől tudtuk meg: a forgatás befejeződött, így már csak az utómunkálatok vannak hátra a film megjelenése előtt.

Andor, Lando, Skeleton Crew és Rogue Squadron - helyzetjelentés az új Star Wars-sorozatokról

Érkeztek még kisebb-nagyobb bejelentések a Star Wars Celebration színpadáról. Szó esett az Andor második évadáról, teaseren mutatták meg a Skeleton Crewt, de más, halottnak hitt projektek is újra szóba kerültek.

Launch traileren az EA Sports PGA Tour

Örülhetnek a golfrajongók, ma ugyanis végre megérkezett az EA Sports PGA Tour. A páratlanul részletgazdag élményt ígérő sportjáték ez utolsó kedvcsinálóval csábítja a leendő játékosait.

Idén nyáron sem marad el a PC Gaming Show

Ezt persze eddig sejtettük, a PC Gamer azonban ma hivatalosan is megerősítette a PC Gaming Show dátumát. Day9 és a PC-játékok a Microsoft előadásai után veszik át a reflektorfényt

Ingyenes minden idők legjobb Battlestar Galactica-játéka

Egy kiváló sci-fi stratégiára csaphattok le, a Steamen ugyanis ingyenessé vált a Battlestar Galactica: Deadlock. Nem árt azonban sietni a játék beszerzésével!

Káprázatos az Indiana Jones and the Dial of Destiny előzetese!

Idén nyáron kerül mozikba az ötödik Indiana Jones-mozifilm. A legendás régész-kalandor utolsó nagy dobása egy káprázatosan nagyszerű előzetessel teszi szörnyen nehézzé a várakozást.

Három új Star Wars-filmet jelentettek be, Daisy Ridley is visszatér

Hatalmas bejelentésekkel vette kezdetét az idei Star Wars Celebration. Kathleen Kennedy három direktort is a színpadra hívott, akik három nagyon különböző Star Wars-filmet rendeznek majd.

Túl az egymillió letöltésen a The Murder of Sonic the Hedgehog

Az ingyenes játék kevesebb mint egy hét alatt hozta össze ezt a számot, ráadásul a fogadtatása is nagyon pozitívra sikerült. Több ilyen "vicc" kellene a Segatól.

A Sony hőmérsékletet érzékeltető kontrollert szabadalmaztatott

A PlayStation gyártójának új szabadalma szerint a kontroller visszacsatolási rendszere képes lenne érzékeltetni, hogy egy játékbeli tárgy vagy környezet meleg vagy hideg.

A Sony nekiment a CMA-nak

Az angol versenyhivatal döntését a japán cég váratlannak és irracionálisnak bélyegezte. Az angolok a közelmúltban adtak zöld utat az Activision Blizzard felvásárlásának.