Véget ért a Joker 2 forgatása, friss képeken a főszereplők

  • Írta: szlav
  • 2023. április 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyenesen a Joker: Folie à Deux rendezőjétől, Todd Phillipstől tudtuk meg: a forgatás befejeződött, így már csak az utómunkálatok vannak hátra a film megjelenése előtt.

Mivel a tervek szerint csupán 2024. október 4-én kerül a mozikba a 2019-es Joker folytatása, sem a vágóknak, sem pedig az egyéb utómunkálatokat végző szakembereknek nem kell elsietniük a dolgokat. A film rendezője, Todd Phillips ugyanis a minap a saját Instagramján jelentette be, hogy a forgatás sikeresen befejeződött.

A direktor a fenti két friss képet is megosztotta a sokak által várt film főszereplőiről. Joaquin Phoenix természetesen ismét visszatér Joker szerepében, mellé pedig Lady Gaga áll, mint Harley Quinn - aki a film címéből ítélve alaposan magára ölti majd a tébolyodott Arthur Fleck pszichózisát.

5.
5.
silkgoat
Imadom a karogokat. Heath Ledger mint Joker? Szar lesz! Hanry Cavill mint Gralt? Szar lesz! Blahblahblah..rinya rinya...kislanyos picsogas :D
4.
4.
zimonyini
#1: Ugyanettől tartok én is. Nem rossz Gaga, de nem Phoenix szintű, távolról sem.
3.
3.
PS4jacksony
Én inkább attól tartok hogy a zseniális első rész után egy ilyen művész filmet csinálnak fogalmam nincs honnan szedték ezt a Musical ötletet de ezt nem itt és nem most kellett volna ebbe a részbe beleszőni… És személy szerint várom az is lehet hogy kellemes meglepetés lesz
2.
2.
Turoscsusza
Akkor ez most musical,mert akkor azt kihagyom, egyszeruen nem birom azt a mufajt, pedig az elso resze baromira tetszett.
1.
1.
Grabowsky30+
Nem szeretnék ítélkezni Lady Gaga egy tehetséges ifjú hölgy, de halkan kérdezném. Nem volt 1 igazi színésznő sem a környéken aki alkalmasabb lenne a szerepre? Phoenix egy brutál jó színész Gaga meg egy lelkes "amatőr" nem lesz ebből némi aránytalanság a vásznon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...