Káprázatos az Indiana Jones and the Dial of Destiny előzetese!

  • Írta: szlav
  • 2023. április 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Idén nyáron kerül mozikba az ötödik Indiana Jones-mozifilm. A legendás régész-kalandor utolsó nagy dobása egy káprázatosan nagyszerű előzetessel teszi szörnyen nehézzé a várakozást.

Ki mondta, hogy csak Star Wars-hírek jöhetnek a Star Wars Celebrationről? A Lucasfilm minden idők legnagyszerűbb nácipofozó régészét, Indiana Jonest is előrángatta a nyugdíjból, és hát valljuk be, Harrison Fordnak még öregen is piszkosul jól áll a barna kalap. Az őszülő kincskeresőt egyébként digitálisan megfiatalított formában is láthatjuk majd, a trailerben elejtett ilyen jelenetek pedig szintén bámulatosan festenek.

Harrison Ford mellett Poebe Waller-Bridge, Mikkelsen, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Oliver Richters, és Ethan Isidore is feltűnnek majd. A filmet az a James Mangold rendezte, aki a Star Wars-univerzum távoli múltjában készít majd új mozifilmet.

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny június 29-én érkezik a magyar mozikba.

9.
9.
nemrobotvagyok
Lezárásnak jobb lesz, mint a kristálykoponya volt.
Úgy néz ki a többiek arcát is volt ahol reface-elték.Talán hogy ne tűnjön nagyon ki a főszereplőnél a trükközés ?

A színek-fények rendben vannak.Klasszikus hangulatot pedig már nem képesek visszahozni soha többet ameddig ilyen a piacgazdaság amilyen és marad is.
Már a statiszták sem megoldható, nem hogy makettbirodalmakat építeni.(Ami szintén hatalmas szennyezés, és elképzelhetetlen pazarlást művelnek a középrétegtől felfelé vállalatok-emberek.)
8.
8.
TrishtanAG
#7: Készül egy új játék a modern Wolfenstein készítőitől: https://www.techradar.com/news/new-indiana-jones-game
7.
7.
Chdz
#6: Az Uncharted a közelében nincs az Indy-nek. Nem véletlen, hogy a Nóti Dog is az Indy-ből inspirálódott..
6.
6.
csoki0619
5.
5.
Chdz
Inkább egy jó játékot kellene már tető alá hozniuk euphoria fizikával, amit még régen demóztak. A játékosok többsége úgy ugrana rá, mint tyúk a takonyra. Nem, inkább a sokadik filmet helyette.. Filmből már volt elég, játékból értelmes meg vagy 30 éve nincs. Vicc..
4.
4.
maktub
Nekem az a fura, hogy az előzetesek inkább a Marvel-formulát követik, nem annyira a klasszikus Indiana Jones-hangulatot igyekeznek visszaadni. Remélem, hogy ez csak a marketing és a film más lesz!
3.
3.
Aborg
Talan kevesebb CGI es tobb makettezes nem artott volna. A regi Indi filmekben maketteket hasznaltak a filmtrukkokhoz, ez egy sajatos hangulatot adott nekik. A negyedik reszt a sok CGI-vel tultoltak. Itt a trailerben is CGI-nek tunik meg a lovas jelenet is a paraden. Azt miert nem lehetett rendesen leforgatni?

Ezt volt a Terminator filmeknel is, a T2 meg sok makettet hasznalt (a T1000 volt benne csak CGI). Aztan amikor mar esz nelkul raktak az ujabb reszek ala a rengeteg CGI-t valahogy elveszett a varazs.
2.
2.
hedzsooo
@Shao Kahn En mindig is birtam a csokat, talan meg 1 evtizede sincsen hogy itt nalunk, Magyarorszagon is bringazgatott 1 helyi forgatas soran. Egeszseges eletmodot folytat jo ideje, lehet mar most nem kapja meg a pilota engedelyet de anno sajat kis repulojevel ment mindenfele, amit maga vezetett. Aztan meg van az a penz amiert elvallaljon +1 Indina Jone filmet... Ami szinten segit aztan neki + a csaladjanak hogy bizonyara igen szereny korulmenyek kozott de boldogan elhessen... :)

Mindezeket felreteve persze oszinte tisztelet neki, 80 evesen valoban nem sokan vallalnak foszerepet 1 akcio/kalandfilmben! :)
1.
1.
Shao Kahn
Nem mintha nem örülnék a filmnek, épp ellenkezőleg.De őszintén szólva nem értem Harrison Ford hogyan képes még az ő korában színészkedni, pláne akciózni. Már a Kristálykoponya után vissza kellett volna vonulnia, kitartok emellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...