Hírarchívum - 2023. április

Októberben érkezik a Five Nights at Freddy's-film

Az igencsak hányattatott sorsú videójáték-adaptáció végül mégiscsak megvalósul: úgy néz ki, hogy 2023. októberében érkezik a The Five Nights at Freddy's-mozifilm.

Nézzük, mi történt tegnap az ID@Xbox műsorán!

Tegnap tizenegy videójáték kapott szerepet az ID@Xbox műsorán, amik hamarosan érkeznek Xbox konzolokra és PC-re. Ezek közül néhány a megjelenése után egyenesen a Game Pass játéklistáján landol majd!

A One Piece: Odyssey hamarosan egy sztoris DLC-vel bővül

Úgy néz ki, a maratoni anime alapján készült RPG még nem ért véget: előzetesen a frissen bejelentett bővítés, a Reunion of Memories.

Áprilisban érkeznek a Final Fantasy: Pixel Remaster játékok konzolos verziói

A Square Enix úgy döntött, nem tartja tovább a szellemet a palackban: áprilisban az egész sorozat érkezik PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra.

2025-ben érkezik a Minecraft-film

A nem éppen zökkenőmentesen induló Minecraft adaptáció úgy néz ki, lassan révbe ér: már dátumot is kapott a Jason Momoával készülő adaptáció.

Bemutatkozott Layla Ellison, a Redfall új karaktere

Az Arkane Austin nyitott világú kooperativ akciójátékának legújabb videója Layla Ellisonra koncentrál. A hölgy profin használja telekinetikus képességeit, amelyek tökéletesen alkalmasak támadásra és védekezésre egyaránt.

Fejlődik a Call of Duty csalás elleni eszköze

Az Activision frissitette a Call of Duty csalás elleni eszközét, a rendszer ezentúl észleli, ha a felhasználó egy harmadik féltől származó hardverrel próbál tisztességtelen előnyhöz jutni.

Alaposan megizzasztja a gépünket a Cyberpunk 2077 Overdrive módja

A CD Projekt RED végre egy videóban is bemutatja, mire számíthatunk a Cyberpunk 2077 sugárkövetés kimaxolására kihegyezett Overdrive módjában. A látványnak viszont durva ára lesz, ha nem csúcshardvereken esünk neki.

Itt nézd élőben a mai ID@Xbox bemutatót!

A Microsoft derült égből villámcsapásként bejelentette a legfrissebb ID@Xbox bemutatót, amely elsősorban az indie játékokra koncentrál majd. Az eseményt élőben követhetitek nálunk.

Ingyenes DLC-vel bővül a Total War: Warhammer III

Nyakunkon a fizetős Chaos Dwarfs kiegészítő a Total War: Warhammer III-hoz, ám emellett egy ingyenes bővítménynek is örülhetnek a stratégia rajongói. A Mirror of Madness lényegében egy hordamód.