Bemutatkozott Layla Ellison, a Redfall új karaktere

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 5.
  • Videó
Link másolása
Az Arkane Austin nyitott világú kooperativ akciójátékának legújabb videója Layla Ellisonra koncentrál. A hölgy profin használja telekinetikus képességeit, amelyek tökéletesen alkalmasak támadásra és védekezésre egyaránt.

Layla Ellison egy orvosbiológiai hallgató, aki egy Aevum nevű kutatóintézetben praktizált, de valami szörnyű baleset történt, így a leányzónak telekinetikus képességei lettek. Ez egyfajta sokoldalú ajándék, támadásra és védekezésre is használhatja, könnyen elérheti a háztetőket, levegőbe dobhatja az ellenséget, vagy megidézheti Jason nevű cimboráját, hogy pusztító sebzést okozzon a közeli ellenfeleinek.

A Redfall május másodikán érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re.

7.
7.
Robilluma
#2: Ki mondta h Draculával kéne menni :DD
A felfedezés élménye miatt lenne egy Dracula kora és világbeli játék sztem jobb nyílt világban, igencsak autentikus az a korszak.
Ettől még persze lineáris, sztori alapú játékban is simán működhetne, ahogy a Pestis Mese 2 is nagyon jó lett.

Attól mert te ow játékban még csak ellopott teheneket keresgéltél hidd el, ennél komolyabb tartalmakkal is lehet találkozni játékokban. Vértezd fel magad kitartással és erővel, hátha eljutsz egyszer 30 percig egy videójátékban. Én szurkolok neked. xD

A Witcher 3, Horizon játékok, RDR ugyanolyan színesek mint a Redfall lesz. De nem ilyen étel- és italszínezék stílusban oldották meg... Azért ne csinálj úgy mintha csak a két véglet lenne, a túlszínezett és túlszaturált meg a souls-like.

#4: Single gameplayt még nem mutattak egy másodpercet sem... De az égből lenövő, szívszerű, világra ránövő csomósodást mint coop célpontot az már vagy 10 percen át pufogtattuk a szöcskeként ugráló csapattal.
6.
6.
norbi27
#5: Már láttuk a játékmenetet. Sajnos. Mint egy Apex Legends klón. Siess, rohanj, ugrálj. Mint a hölgy ebben a videóban.
Egyébként attól, hogy valami stilizált, még nem kell ilyen Barbie babásnak lenni. Nekem sem a Preyről, sem a Dishonoredról nem ez csillámpóni skill illetve art design ugrik be elsőre.
5.
5.
BrockSamson
#1: A jatekmenet lesz a donto nem a szinek; nem mellesleg mar a Dishonored is erosen stilizalt volt.
4.
4.
rDAVE
#1: Hát csak az Arkane játékok eddig is ilyen jellegű grafikát használtak, sosem spóroltak a színekkel vagy fényekkel. A coop sem kötelező, csak bármikor használható, de attól még egy egyedül is játszható open world játékról van szó. Eladási adatok még vannak GP mellett? A Microsoft előfizetőket akar, nem játék eladásokat és valószínűleg nagyot fog menni GP-ben, mert egyelőre úgy néz ki van érdeklődés utána. Esetleg Steam-es adatok jönnek majd, de PC-n is van GP.
3.
3.
Zuzmo
A Redfallnak a Dead Island 2 fog leginkább betenni. Azt látom konkurensnek. Az még vidámabb, poénabb - amellett, hogy még véres is.
A játékosok többsége nem depresszív környezetben akar kikapcsolódni, azért hozzák ezeket a rajzfilmes vagy viccesebb felütésű cuccokat.
2.
2.
Zuzmo
Dracula játékból valami single sztori játékot lehetne csinálni. Open world? Azt minek? Mennél Draculával mint egy assassin's creedben keresgélni a szomszéd paraszt ellopot tehenét, vagy mi?
1.
1.
Robilluma
Az Arkane-tól megszoktuk az igényességet erre a képünkbe tolják ezt a Fortnite grafikás coop szemetet a giccses karaktereivel. Kutyát nem érdekli egyik sem.
Aki pedig kitalálta ezt a lilás színvilágot, azt rúgnám ki elsőnek. A ratyi Suicide Squadban is ez a nyerő. Úgy látszik most menő a tengerentúlon multi és coop hülyeségekben harsány színeket dobálni a képernyőre.
Majd az eladási számok fogják megmutatni mennyire is kell ez a természetellenes színorgia a népnek, de annak se az Arkane se a Rocksteady nem fog örülni... A Redfall mákja h GPban kezd majd, ez palástolja majd a buktát.

Pedig a vámpíros téma kimeríthetetlen és nagyon hálás, ehhez képest igazán minőségi AAA játék (évek óta) nincs is. A Dontnod készítette 2018as Vampyr is egy kisebb projekt, de abból is eladtak 2 milliót. Bár egy hangulatos és tök jó játék lett, a világot azért nem váltotta meg.
Milyen jó is lenne egy open world Dracula game a sötét középkorban :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...