Hírarchívum - 2023. április

Ezek a címek jönnek áprilisban az Xbox Game Pass-be

Bejelentették az Xbox Games Pass-játékok első hullámát, mától már el is érhető a szolgátatás keretében a Loop Hero, de hamarosan jön az Iron Brigade és a Ghostwire: Tokyo is.

Nincs megbocsátás a The Inquisitor sztoritrailerében

Régen hallottunk már a The Dust csapatának akció-kalandjátékáról, melyben egy minden hájjal megkent inkvizítort irányítunk a 16. században. A történetre fókuszál a legújabb előzetes.

Brit toplista: nem talál legyőzőre a Resident Evil 4

A Resident Evil 4 remake-je köszöni szépen, jól van - továbbra is a legkelendőbb játéknak bizonyult a briteknél, annak ellenére, hogy érezhetően kevesebb fogyott belőle, mint az előző héten.

Szabad a pálya az új Street Fighter-filmek előtt

A Legendary Entertainmentnek köszönhetően új Street Fighter-adaptációk költözhetnek a mozikba vagy a tévéképernyőre, miután a gyártócégnek sikerült megszereznie a népszerű verekedős frencsájz jogait.

Chris Hemsworth senkit nem kímél az Extraction 2 előzetesében

Thor lángoló öklökkel, minigunnal a kézben osztja a fájást az Extraction 2 első kedvcsinálójában. Ha féktelen akciópornóra vágytok, akkor mutatjunk a júniusi programotokat!

Minden idők legjobb snipere is visszatér a Modern Warfare II új szezonjában

Ha mond nektek valamit az a név, hogy Intervention, akkor jól tudjátok, hogy hova tart a sztori. A korábbi Call of Duty-játékok rajongóinak szánt szerelmeslevél lesz a Modern Warfare II harmadik szezonja.

Star Wars Jedi: Survivor - egy rakás friss gameplay érkezett

Néhány héten belül már mindenki felfedezheti a galaxist Cal Kestis oldalán, előtte azonban alaposabban is belenézhetünk a 66-os parancsot túlélő jedi legújabb kalandjába.

Elképesztően látványos a Spider-Man: Across the Spider-Verse új előzetese

Brooklyn fiatal hálószövője, Miles Morales idén júniusban visszatér, a látvány pedig ezúttal is káprázatos lesz. Csekk a Spider-Man: Across the Spider-Verse legújabb trailerét!

Rövid előzetesen a Guardians of the Galaxy Vol. 3

Peter Quill különc szuperhősbandája idén májusban újra összeáll egy utolsó nagy rodeóra. Egy újabb, rövidke előzetessel jelentkezett A galaxis őrzői volume 3.

ROG Ally - bemutatkozott az Asus Steam Deck-kihívója

Áprilisi tréfának hittük, de úgy néz ki, valódi a dolog. Az Asus egy saját handheld PC-vel állít vetélytársat a Nintendo Switchnek és a Steam Decknek. Íme, a ROG Ally.