Hírarchívum - 2023. április

Cosplay verseny volt a Super Mario Bros. Movie első vetítésén

A The Super Mario Bros. Movie sztárjai szombat este Los Angelesben jártak a film premierjén: mindenki a saját karakterének öltözött.

A Konami új stúdiót nyitott Oszaka városában

Az újonnan megnyitott oszakai stúdió mellett a Konami Creative Front Tokyo Baynek az építése is folyamatban van Tokióban, ami a tervek szerint 2025-re készül el.

Nem hiányzik a humor a Blue Beetle előzeteséből

A DC egyik legújabb hőse: Jaime Reyes, a Kék Bogár még idén augusztusban mozikba kerül. Addig is itt egy látványos előzetes!

Áprilisban érkezik a King of the Arcade

A King of the Arcade videójáték hamarosan debütál, hogy visszarepítsen majd minden Xbox tulajdonost a 80-as évekbe.

Ezek a játékok hagyják el az Xbox Game Pass katalógusát áprilisban

Ebben a hónapban nyolc videójáték hagyja el a Game Pass játéklistáját, csapjatok le rájuk még most!

Ingyenesen javítja a driftelő Joy-Conokat a Nintendo

A díjmentes szervizelés akkor is igénybe vehető, hogy ha az eszköz garanciája már lejárt. A ajánlat az Egyesül Királyságra, az EU-ra, Svájcra, Norvégiára és Lichtensteinre vonatkozik.

Szárnyalnak a Capcom részvényei

Rekord áron vannak a cég részvényei, ráadásul a folyamatos növekedés is rekordméretű. Az eredmény egyértelműen köszönhető a Resident Evil 4 remake sikerének.

Új Xbox tárhelybővítő kártyák a láthatáron

Az amerikai Best Buy oldalán tűnt fel egy ilyen kártya, az oldalt azóta már törölték. Ha valóban megjelennek más gyártók tárhelybővítései, az csak jót jelent majd a konzoltulajoknak.

Csúszik a Redemption Reapers fizikai kiadása

A lemezes verzió valamikor júliusban várható, illetve hamarosan érkezik majd a játék PlayStation 5 verziója is. A fejlesztők az érkező patchek tartalmát is közölték.

Traileren a Secret Invasion

Alig pár órája tette közzé a trailert a Marvel Entertainment hivatalos YouTube csatornája, a visszajelzések viszont eddig túlnyomóan pozitívak a látottak alapján.