Hírarchívum - 2023. április

Felszámolta a Microsoft az emulátorokat az Xboxon

Az emulátorok hajtóvadászata még tavaly indult el, azonban most új szintre lépett a dolog, a már letöltött programokat és retró játékokat is törölte vagy blokkolta a Microsoft.

Megvan a Diablo IV indulásának időpontja

A Blizzard Entertainment elnöke osztotta meg, hogy pontosan mikortól lesz játszható a teljes játék. A drágább kiadás mellé négy napnyi előny is jár. Kérdés, hogy a globális rajt megakasztja-e a szervereket.

Megjelent a Resident Evil 4 új DLC-je

Az ingyenes DLC mindhárom célplatformon elérhető. Aki szerette a The Mercenaries játékmódot a régi játékokban, az valószínűleg most sem fog csalódni.

Bemutatkozott az EA Sports FC logója

Az EA hatalmas bejelentést ígért mára, de csak az EA Sports FC logóját mutatták be, és kaptunk egy ígéretet, hogy a bővebb bemutatóra júliusban számíthatnak a futballőrültek.

Ingyenes a Dying Light: Enhanced Edition az Epic Games Store-ban

Az igéreteknek megfelelően mától egészen április 13-ig ingyen hozzájuthatunk a Dying Light: Enhanced Editionhöz az Epicnél. Ha még nem próbáltad a nyitott világú zombis parkour-őrületet, itt az alkalom!

Tudjuk, mikor lesz a Gamescom 2023 nyitóbulija

Geoff Keighley megerősitette, hogy augusztus 22-én rendezik a Gamescom Opening Night Live-ot. A kölni rendezvény előkelő szerepbe lépett, miután az idei E3-at törölték. Számos bejelentésre számíthatunk a közvetítés során.

Újra mozgásban a Six Days in Fallujah

Derült égből villámcsapásként érkezett hozzánk két rövidke gameplay videó a már 2009-ben bejelentett háborús taktikai lövöldéről. Remélhetőleg idén már a megjelenésnek örülhetünk.

Traileren a Call of Duty: Warzone 2.0 és a Modern Warfare II harmadik szezonja

Bizony, az legújabb előzetes megerősiti a korábbi hireszteléseket: a Season 3-ban jön a Gunfight, és a Warzone is megkapja a maga Ranked módját. Új operátorokat is kapunk Alejandro Vargas és Valeria Garza személyében.

Befutott a Star Wars Jedi: Survivor gépigénye

Az EA végre kiadta a Star Wars Jedi: Survivor hivatalos rendszerkövetelményeit. Az akció-kalandjáték elképesztő méretű lett: 155 GB szabad helyet követel meg a háttértáron.

Új élőszereplős film készül a Street Fighter videójáték-sorozatból

A Capcom szerdán jelentette be, hogy a Legendary Entertainmenttel közösen dolgozik a filmen.